april 19, 2024

Sakura festival 2014

Af Michael Bonnevie

 

I går var det et år siden, at jeg første gang var på Sakura festival i Churchillparken på Langelinie, og da jeg syntes det var rigtig sjovt og farverigt, så måtte jeg selvfølgelig forbi igen i år.

Heldigvis var vejret helt forrygende, og det alene skaber en vis stemning.

dsc_0793

I år mødtes jeg med noget af familien, og fik et par timer til at gå, med at strejfe rundt og kigge på de mange sjove udklædninger de fremmødte havde på. Et egentligt tema kan man vel næppe påstå der er at spore, men rigtig mange dyrkede lillepige stilen, som også er udbredt i Manga litteraturen, – og andre var mere “klassisk” klædt, dog med strejf af tegneserie verdenen..

dsc_0726

I år var kirsebærtræerne sprunget ud, og var næsten på vej til at afblomstre. Sidste år på samme tid var de ikke sprunget ud, så det er lidt af en gamble hvornår træerne blomster.

dsc_0740

Også i år var der mange boder med mad og drikke, og da jeg dukkede op ved 11 tiden var det til at komme til. Bare en times tid efter var der lange køer ved hver eneste bod, og tålmodighed var påkrævet.

dsc_0661

Festival-en bliver afholdt blot et stenkast fra den lille havfrue, så vi gik også lige en tur forbi hende og kunne konstatere at hun stadigvæk havde sit hoved.

dsc_0728

dsc_0753

dsc_0814

dsc_0768

dsc_0822

dsc_0695

Billederne er skudt med mit D3200. Derudover brugte jeg et Sigma 50mm f.1.4 samt et standard Nikon 18-55mm

Jeg fik også tid til at skyde lidt video 🙂

Link til Sakura festival 2013

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Sakura festival 2014

  1. Så lykkedes det endelig, det var dog en dejlig oplevelse, i pragtfuldt vejr i Langelinie Parken, under Kirsebærtræernes skygge, masser af mennesker, glade mennesker, almindelige mennesker, udklædte mennesker mennesker i alle aldre og alle i et feststemt humør, at dømme efter den almindelige stemning, tilsat Musik i forskellige genrer fra scenen, garneret med duften af karry fra div. køkkener……..
    I sandhed en dag at mindes med Familien, fremover også ved hjælp af Admins Billedreportage og Film…….
    En stor tak, m.v.h. gb……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.