november 29, 2023

Bevar muskelhunden

Af Michael Bonnevie

 

Ja, hvorfor ikke? Jeg  var en tur inde omkring strøget i går, og stod og kiggede på menneskemylderet i forårs solskinnet.

Jeg havde stået et stykke tid ved Storkespringvandet, da jeg så at der kom flere og flere til med deres hunde. Først troede jeg det var et tilfælde, men det viste sig at det var foreningen ‘Bevar muskelhunden’ der havde sat hinanden stævne ved springvandet.

Jeg talte med en fra selskabet, og hun fortalte at de prøvede at sætte fokus på “muskelhunden” blandt andet ved en gåtur som denne. Hun fortalte også, at deres talsmand/kvinde er Linse Kessler.

DSC_0427

Jeg havde ikke så lang tid, da jeg skulle videre, – men fik da skudt et par billeder af nogle fine hunde og deres ejere 🙂

Min personlige mening er, at alle dyr uanset størrelse og gørelse, skal have lov til at være i det offentlige rum, på lige fod med andre. De problemer man læser om med muskelhunde, er jo som regel ikke hundenes skyld, men ejerens! Det er et kæmpe ansvar at have hund, og er man ikke moden til at tage det ansvar på sig, så skal rettens fratages!

Her er en meget lille muskelhund 🙂

DSC_0423

Parret herunder, bad mig om at tage et billede af dem, med deres flotte hunde.

DSC_0421

DSC_0426

DSC_0414

DSC_0429

DSC_0415

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.