maj 23, 2024

Den blå planet indvies

Af Michael Bonnevie

 

Så oprandt dagen hvor den blå planet endelig skulle indvies.

Jeg har i lang tid glædet mig til at Den blå planet skulle åbne, og selvfølgelig blev jeg nødt til at slå et smut forbi indvielsen for at tage billeder.

dsc_0052

Da jeg dukkede op derude, var der ikke kommet så mange til, udover de kendte og semi kendte som en dag som denne var indbudte til at overvære åbningen. Os almindelige borgere uden akkreditering måtte forholde os i baggrunden og lade os nøjedes med hvad vi kunne se i skyndingen.

dsc_0031

Det blev ikke lettere af at en underlig lille mand med briller og fint tøj, samt 2 liter selvbruner fordelt i ansigtet, mente at vi var lidt for tæt på begivenhederne, og derfor gjorde alt for at genne os væk, som de åbent lyst irriterende elementer vi var i hans øjne.

Nå, vi fortrak til trappen lidt bagude, og det medførte at vi ikke ville være i stand til at se Dronningen komme ud af sin bil. Kunne man have være lidt mere fleksible i forhold til det publikum som senere skal lægge penge derude, og ikke bare lefle for de få?

Som sagt var der ikke kommet så mange da jeg dukkede op, så derfor kunne jeg formaste mig til at komme helt tæt på den røde løber, førend manden med selvbruneren kom vimsende igen.

dsc_0017

dsc_0019

dsc_0018

Medens vi ventede i kulden, kom der folk dryssende, deriblandt Marianne Jelved med påhæng.

dsc_0028

Ca. 5 minutter over elleve ankom Dronningen, og hun kørte direkte til den røde løber og blev sluset ind. Jeg nåede kun at tage et par billeder af kortegen, da Dronningen var godt gemt i bilen. Lidt øv, men sådan kan det gå

dsc_0041

Den blå planet åbner for publikum i morgen d. 22 marts

Link til Den blå planet


 Kør musen henover billedet!

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Den blå planet indvies

  1. En glæder sig i denne tid hvor Julesneen daler hvid……….
    Endelig åbner Den Blå Planet og det bliver et tilløbsstykke tror jeg på, Charlottenlund var en oplevelse, men dette ! Lad der gå nogle dage eller uger, lad `hypen`lægge sig og få en god dag ud af det……………..
    En glæder sig i denne tid, nu kommer Forår og Sommer og med tiden også alle oplevelserne, en af de større bliver nok Den Blå Planet………… Gode billeder fra den `udvendige `indvielse og et dejligt oversigtskort.
    M.v.h. gb.

  2. Er det bare mig eller er det hammerhaj kostume lidt kikset designet? Jeg mener… jeg syntes at det ligner at personen inden i hajen har en ordentlig erekrion stående…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.