maj 27, 2024

Kastrup Broforening

Af Michael Bonnevie

 

For et par år siden kørte jeg ad Amager strandvej, og besøgte bla. Kastrup havn. I dag var turen så kommet til Kastrup Broforening, som ligger efter Den Blå Planet, – inden lufthavnen.

Da jeg kom frem, så jeg straks at indgangen var delt i 2, hvoraf den ene vej gik ind til Kastrup “gamle” lystbådehavn med kajakklub osv. Her var jeg selvfølgelig også inde og tage billeder. De kommer i et senere indlæg. Tager man vejen til venstre, så kommer man ind i Kastrup Broforening? og hvad er nu det for en størrelse?

Jeg spurgte for øvrigt en mand i Broforeningen, om de 2 havne der lå klods op af hinanden, havde noget med hinanden at gøre? Han svarede at de lå i samme kommune, og det var det eneste de havde til fælles, .hvilket plankeværket der separerer de 2 afdelinger også vidner om.

dsc_0594

Endnu engang må jeg sige, at jeg gang på gang finder små perler på Amager som jeg jeg ikke troede eksisterede. For dem som kender stedet er der jo ikke noget nyt i det, men for os andre som bare er kørt forbi, vil jeg sige at man bør tage et smut derind og kigge. Det minder mig rigtig meget om noget af Det gamle Dragør, og der findes gode muligheder for flotte motiver uanset hvorhen man ser.

dsc_0612

dsc_0616

dsc_0619

dsc_0596

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kastrup Broforening

  1. Så gjorde du det igen Admin ! Som gammel Brygge boer og Nabo til Nokken er miljøet genkendeligt, men selv om at Sommerdagene blev tilbragt på Amager Strand og Kastrup Fortet, med Familie på Kastrupvej der også blev besøgt, senere igen med arbejde i Lufthavnen, er Kastrup bestemt ikke fremmed, men det blev desværre aldrig Havnen der var målet, hvilket jeg nu kan se at det også burde have været den gang !
    Tak for de dejlige Billeder fra Broforeningen…………
    M.v.h.gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.