Kulturhavn 2012

Af Michael Bonnevie

 

Der blev afholdt kulturhavn d. 3-4-5 August 2012. Meningen var at jeg skulle have været forbi en af de første dage, men pga. af andre ting nåede jeg det først sent søndag d.5

dsc_0188

Der var så småt ved at blive pakket ned, og jeg kunne godt fornemme at der måtte have været mere gang i den tidligere, pga. de mange tomme telte osv. Fordi jeg var så sent ude, så endte det med at jeg bare gik en tur langs havnen for at indfange lidt stemning.

dsc_0218

Relaterede fotos:

One thought on “Kulturhavn 2012

  1. Nu bliver jeg helt misundelig ! Knald gode billeder af Islands Brygge med Langebro under `desværre`,afviklingen af Kulturhavnen. Men alligevel, indtrykket sidder der, og som jeg stadfæster i indledningen, bliver det næsten overdøvet, af intensiteten af dine billeder, det er slet ikke ringe, set og taget af en `ikke`Prof. God lokal reportage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.