maj 23, 2024

Quadrocopter på Amager strand

Af Michael Bonnevie

 

Endnu en sæson med modelfly er skudt igang. Ja,- det er ikke mine egne modelfly der her er tale om, men min gode ven Niels der er ejermanden. Jeg har skrevet et par gange om vores flyture på fælleden mv. men i år har Niels fremskaffet en Quadrocopter, og hvad er det nu for en størrelse? En Quadrocopter er en helicopter med 4 propeller, der gør at den er meget stabil i flyvningen. Der er efterhånden mange der flyver disse små vidundere og de bliver brugt til mangt og meget, da specielt de lidt større modeller kan bære videokamera. Den Quadrocopter Niels har investeret i har også videomulighed. Der sidder en lille videoenhed fastspændt på bugen af maskinen som ikke fylder meget mere end et USB stick. Fagre nye verden..

Link til Modelfly på Kløvermarken

Link til Modelfly på Amager Fælled

Link til Bladehelis

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

Quadrocopter på Amager strand

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Quadrocopter på Amager strand

 1. Dejligt at se at menigmand også kan være med, vi ved at både Politi og Brandvæsen er godt med i de nye teknologier, nu for alvor også os andre ! Mulighederne er legio, monteret med Kamera ubegrænsede, det er bare det moderne legetøj for explorere, der vil opleve facinationen ved flyvning, Fotografere verden sådan lidt foroven og samtidigt komme ud og omkring………
  God reportage og opfølgning på dine andre Flyvske reportager, nu med ny teknologi…….
  M.v.h. gb…..

 2. Quadrocoptor ! Sidste tiltag for Hobbyflyverne med trang til beherskelse af Himlen, udstyret med Video Kamera og rimeligt stabile, ja så er mulighederne legio for leg og oplevelser i de højere luftlag………..
  Et aber-dabai, nu forlyder det at der i fremtiden skal foreligge en tilladelse til Flyvning, med Attest eller en form for Kørekort, efter de sidste diskussioner i Folketinget ? Vi må se hvordan det spænder af, hvis Privat og Hobby flyvninger skal fortsætte udviklingen i samme takt ?
  Likevise—-
  Den nye Parkeringsregel for Motorcykler i København, Motorcyklisterne i dag Demonstrerer imod, er et tiltag der pålægger Motorcykler at holde Parkeret i de Opmærkede Parkeringsbåse, før forbeholdt Biler, og Betale samme Afgift som Bilister via Automaterne, dette tiltag er dog Vedtaget af Borgerrepræsentationen separat for Københavns Kommune……Så det bliver dyrt for Københavnere at have Motorcykel fremover !

  M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.