maj 20, 2024

Historiske dage i Øksnehallen 2022

Af Michael Bonnevie

Efter 2 år med aflysninger, grundet Corona, var der igen fuld tryk på Historiske dage i Øksnehallen!

I år, havde jeg vagt for Islands brygges lokalarkiv, hele søndagen. Vi var placeret lidt specielt, helt ude til venstre, men der kom faktisk rigtig mange forbi, så måske var det ok alligevel?

Det meste lignede sig selv, og udover lidt nye stande hist og her, så ville man som gæst der har været der før, føle sig hjemme! Muligvis, kun muligvis, var der en anelse mindre at opleve i år, men det kan bare være på grund af opstillingen?

Historiske dage 2022 -65

Historiske dage 2022 -11

Historiske dage 2022 -15

Historiske dage 2022 -22

7 timer foran en minimal opstilling, med lidt postkort, fotos, hæfter mv. er lang tid! de forrige år, har vi haft muligheden for at sætte lidt præg på vores udstilling, men som med meget andet, så skal ting strømlines og være efter en skabelon. Det går ud over indtrykket, og ikke mindst lysten til at være på standen. Jeg skal overveje, om jeg orker en omgang til, til næste år? Jo, jeg vil gerne se udstillingen, men for at jeg orker at stå vagt, så skal der være mere kød på!! De besøgende har selvfølgelig ikke haft min oplevelse, men de har jo heller ikke siddet vagt i 7 timer, hvor der stort set intet foregik..

Historiske dage 2022 -41

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.