maj 20, 2024

Klima demo 2009

Af Michael Bonnevie

 

Hvad har en klimademonstration at gøre med gamle dage? Ikke meget tænker man først, men hvis man graver lidt dybere, så har det alt at gøre med gamle dage.

Jeg tager den lige fra starten af. Jeg bor et stenkast fra klimademonstrationens rute, fra Christiansborg til Bellacentret. Min lejlighed ligger i en tilstødende gade til Amagerbrogade, så jeg styrtede ned og tog nogle billeder af optoget. Jeg har tænkt lidt over om billederne kunne bruges i bloggen, men da bloggen handler om gamle dage, så havde jeg svært ved lige at finde en vinkel til historien.

Klimademo 2009

Det er muligvis lidt langt ude, men faktisk demonstrerer folk jo, pga. det de har nu, og usikkerheden om hvad de får på sigt. Man er jo vokset op med et klima der har været stabilt i al den tid man kan huske (gamle dage) så usikkerheden om hvorvidt vi er købt eller solgt i de følgende generationer, er noget alle har en mening om. Personligt er jeg af den mening, at vi udleder alt for meget Co2, og at vi skal finde alternativer til benzin osv. Ingen tvivl om at vi sviner for meget, og at der skal gøres noget!

Jeg er til gengæld overbevist om at det ikke er pga. vores Co2 udledning alene at vi er på vej ind i en global opvarmning. Jorden har i alle tider været udsat for svingninger i klimaet, og det er en sådan “normal” fluktuation vi er på vej ind i nu.

Det er blevet politisk korrekt at være med på Co2 bølgen, og i sidste ende handler det om penge, og mindre om miljø. Kejserens klæder hvis man skulle bruge en ligning.

Fra Klimamarch 2018

Folkets klimamarch i København-2018

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Klima demo 2009

  1. Klima, klima, klima, i dag d. 12/12-2o11 er det sidst afholdte Internationale Klima Topmøde afsluttet i Syd Afrika, det var langt væk, men vi har alle været med på Sidelinien, med hver vores hel og halvhjertede meninger, funderet mere eller mindre i Videnskabsteorier, gætterier og `Kloge`menneskers meninger om dette og hint. Vel brænder vi for `det`, alle ville vi gerne hvis det var muligt og Solpletterne ville vise sig fra deres venlige side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.