maj 27, 2024

Skatepark i Fælledparken

Af Michael Bonnevie

 

Efter en tur hos min far på Østerbro, -slog jeg et smut indenom CPH skatepark i Fælledparken. Den nye betonpark blev indviet i 2011,  og jeg har desværre ikke set nærmere på den førend nu. Da jeg var dreng, skatede jeg også. Dengang var det en helt ny dille fra USA, så selvfølgelig var det noget vi unger tog til os.

Man kunne dengang stort set ikke købe skateboards, så hvad gjorde vi så, når vi også ville være med på dillen? Vi tog hjulene af nogle gamle rulleskøjter, og savede vores eget bræt på byggelegepladsen i Urbanplanen. Vi klistrede også et par stykker sandpapir på, så vi kunne stå fast. Det fungerede, men efter jeg fik mit første købe board, kunne jeg jo godt se og mærke der var en forskel..

dsc_0067

Jeg kørte i nogle år, men slet ikke på den måde som man ser de unge køre i dag. Dengang var det bare et spørgsmål om transport, og et par enkle tricks. Det man nu ser de unge udføre af stunt, var utænkeligt dengang. Jeg kunne sikkert stadigvæk køre på et skateboard uden at falde, men har ærlig talt ikke mod på det længere. Brækkede hofter, fingre mv. kan jeg godt undvære 🙂

dsc_0081

Det er helt sikkert nogle fantastiske faciliteter skaterne har fået i fælledparken, og jeg ville ønske jeg stadigvæk var teenager og fik den slags stillet til rådighed.

dsc_0061

Vis stort kort

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Skatepark i Fælledparken

  1. ACTION !!!!!!!
    Har kørt forbi et utal af gange på Nørre Alle, uden at være der inde for at se på ! Det skal der laves om på, hvor er det forfriskende at opleve, via Billederne, hvad der i virkeligheden foregår i Fælledparken i andre områder en ved Søen med den nye Bro og Blomsterudsmykningen på Terresserne med Bænke, mod samme Nørre Alle.
    Gode ideer skal knagme udnyttes for nye oplevelser, tak skal du have Admin……..
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.