maj 20, 2024

Loppemarked på Islands brygges havnekaj

Af Michael Bonnevie

 

Storebror og jeg kom forbi Islands Brygge i bil, og opdagede at der var et stort loppemarked på havnekajen. Vi var på vej til byen, på en af vores utallige by vandringer, og dette skulle overstå-es først.

Efter et par timer i midtbyen, med mad og drikke, gik turen atter i mod Islands brygge og loppemarkedet.

dsc03486

Vi ankom ca. 15.30, og det viste sig at markedet lukkede kl. 16. Vi kunne nu sagtens nå det meste igennem alligevel. Stemningen var lidt a ‘la Sankt Hans på bryggen, men uden mados 🙂

Vi fik kun tiltusket os en enkelt ting, -nemlig et filmalbum med Tintin og hajsøen. Vi fik den for en 5 krone

dsc03491

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Loppemarked på Islands brygges havnekaj

  1. Vejret var jo rimeligt, hvis man så bort fra vinden vi til stadighed syntes at være plaget af i denne Maj måned, og et godt Loppemarked er jo aldrig at kimse af, Selv foretrækker jeg de lukkede indendørs markeder, hvor udvalget plejer at være større og mere varieret og tilbuddene måske i en bedre kvalitet. Men er man alligeve ude og se sig omkring, er det nu alligevel tillokkende lige at slå en tur forbi. DET KUNNE JO VÆRE !!!!!!! Og så til en god handelspris, jeg kan ikke selv lade være !!!!

    1. Det var et ok loppemarked, men som du skriver Gb, så er de indendørs at foretrække. På det her marked var der lidt af hvert, men desværre også en masse krims krams af kinesisk oprindelse mv..

      Men det er jo altid hygsomt at gå og lure lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.