Sakura 2016 ved Langelinie

Af  Michael Bonnevie

 

Efter den vådeste april i mands minde, kiggede solen frem den 1 maj, og turen gik til Churchill parken ved Langelinie, for igen at se Sakura. Jeg har været derude et par gange før, og kunne godt fornemme, at Sakura eventet vokser år for år. Det hjælper selvfølgelig også på det, at vejret arter sig.

Jeg havde min ven Niels med, da han ikke havde set Sakura før. Egentlig var aftalen at vi ville til 1. maj i Fælledparken, men det aflyste vi, da det efterhånden kun er et stort druk orgie, hvor folk ligger som sild i tønde, med deres medbragte drikkevarer. Der var jo ikke annonceret nogle deciderede interessante taler, som den forrige år, hvor Helle Thorning blev fløjtet ud, derfor blev det Sakura i stedet.

sakura-2016-36

sakura-2016-32

sakura-2016-30

sakura-2016-45

sakura-2016-9

sakura-2016-21

sakura-2016-48

Efter en lille times tid, og et par runder i parken,- havde vi fået nok Sakura for i år. Vi kørte imod Islands Brygge, og et par kopper kaffe og et stykke kage.

Link til Sakura 2013

Link til Sakura 2014

 

Relaterede fotos:

One thought on “Sakura 2016 ved Langelinie

  1. Se det var en Festival der gjorde Kirsebærtræerne ære. Har selv deltaget et par gange, men desværre er Festen lagt fast på en Dato, uden hensyn til det Danske vejr, hvilket har resulteret i at Træerne har været delvis Afblomstret på tidspunktet….
    I år, er alt gået op i en højere enhed, med Kirsebærblomsterne i fuldt flor på dagen, Vejret perfekt og Admin på pletten med sit Fotografiske Udstyr, 44 dejlige stemningsfyldte Billeder… Hvad kan man ellers forlange når man ikke selv var il stede. Bravo……….
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.