Af Michael Bonnevie

 

Det er nu ca. en måneds tid siden jeg har lavet indlæg til bloggen, ud fra egne fotos, så tiden var moden til at gribe apparatet og få nogle skud i kassen. Jeg var i nærheden af Israels plads, og vidste at torvehallerne var skudt op siden jeg sidst var inde i området.

Jeg kender en del til stedet, da jeg tilbage i 80’erne arbejdede i Linnésgade, lige over for det gamle grønttorv. Nu da jeg har været forbi hallerne, skal jeg jo også have en mening om dem. Den kommer her..

dsc_0610

Det er på sin vis ok, og alligevel ikke. Jeg kunne godt lide det gamle grønttorv og den atmosfære der var omkring staderne og menneskemylderet der flokkedes ind og ud imellem hinanden. Nu er det hele lukket inde i 2 hangarlignende bygninger i glas og stål, som udefra ikke er specielt kønne. Det bliver lidt bedre når man kommer indenfor, da her godt kan spores en form for sjæl. Man skal nok have et ærinde derinde, da der ellers ikke er meget at komme efter, udover et par cafeer. Desværre tror jeg lidt, det er som at gå i Irma. Man får det halve til det dobbelte..

dsc_0622

Link til Torvehallerne

Relaterede fotos: