maj 27, 2024

Historiske dage i Øksnehallen 2019

Af Michael Bonnevie

 

Et år er gået, og vanen tro, var der Historiske dage i Øksnehallen.

Jeg var der med Islands Brygges lokalarkiv, hvor vi stod på SLAK standen, som er en sammenslutning af Københavns lokalarkiver. Arrangementet foregik d. 30-31 Marts, men jeg var der kun en enkelt dag. Vi var nogle stykker fra arkivet, som skiftedes til at stå vagt, de 2 dage det varede.

Historiske dage 2019-44

Jeg plejer at tage kameraet med, men havde da nogle overvejelser om det var spild at slæbe rundt på? Jeg har været der de sidste 3-4 år, og det er ikke meget der er ændret som tiden går. Muligvis har der været en mindre afmatning i forhold til de første 2 år? men det er stadigvæk stort og imponerende!

Jeg fik skudt lidt billeder, og da jeg ikke kunne finde flere motiver, valgte jeg at videofilme med min IPhone. Videokvaliteten er ikke helt i top, men ok når man tænker på at det er en mobil.

Historiske dage 2019-15

Historiske dage 2019-25

Historiske dage 2019-40

Her ser vi SLAK standen, med de respektive lokalarkiver. Der er ikke meget plads at gøre godt med, men vi får det bedste ud af det, og hjælper hinanden. Som noget nyt i år, så havde vi fået et flot Københavnerkort fra 1909, til at pryde standen.

Historiske dage 2019-1

Jeg fik også tid til lidt video. Videoen er optaget med en IPhone 5 mobil.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Historiske dage i Øksnehallen 2019

  1. Dejligt gensyn med Hallerne og ikke mindst med alt det arbejde, frivillige og engagerede Københavnere, har lagt i at oprette de Stande og Områder der hver for sig fortæller vores fælles Historie, en historie garneret med Admins Billeder, og i år en Video, en historie om vores og vores Forfædres liv og Livsstil, der som årene går, i tilbageblik, genopfrisker egne minder og historier, fortalt og oplevet i Familien og Bekendtskabskredsen…….
    En stor tak Admin, M.v.h. Gb……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.