april 19, 2024

Skønsang i foråret 2012

Af Michael Bonnevie

 

Lige så sikkert som amen i kirken, myldrer strøget med gademusikanter, så snart solen stikker hovedet frem.

Jeg har altid syntes det var et festligt indslag, at kigge på de mange musikere, og da jeg selv spiller guitar, så giver det et sug efter at prøve det.

p1010121

Der er mange gengangere blandt musikanterne, og kommer man tit på strøget, så møder man dem år efter år, og gerne det samme sted.

Jeg har skudt et par små videoer af musikanterne..

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Skønsang i foråret 2012

  1. Strøgtur, jeg går der selv, det er en dejlig oplevelse at se på bylivet, både Sommer og Vinter og helt dejligt at opleve dine optagelser, både de lydmæssige og Stilbillederne, helt fra Knippelsbro og Børsen og ind på Strøget. Godt gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.