maj 27, 2024

Vandretur ad Amagerbrogade i sort-hvid

Af Michael Bonnevie

 

Der er nu gået lidt over en måneds tid, siden seneste postering her på GD, så jeg tænkte at jeg hellere måtte komme op med et indlæg. Det er ikke fordi jeg ikke gider lave indlæg, men fordi at jeg i et stykke tid nu, har været i fuld gang med at fotodokumentere bevaringsværdige huse og bygninger på Islands Brygge.

Det er et projekt som er sat i søen af Københavns kommune, -hvor de trækker på de forskellige lokalarkiver rundt omkring i kommunerne, for hjælp til at fotografere mv. Jeg har sat mig selv på tjansen, til at fotografere Bryggen egenhændigt, -og set i bakspejlet var det måske en kende optimistisk. Jeg har været  ude 8 gange indtil videre, -og senest på Seruminstituttet,- hvor der skulle søges om adgang. Jeg bruger nok imellem 2-3 timer pr. gang, plus den tid det tager at efterbehandle billederne (jeg er lidt nørdet med efterbehandling) så rent tidsmæssigt løber det op.

Jeg er ved at være igennem arbejdet, så derefter vil der igen være mere tid til ‘gamle dage’

amagerbrogade-i-sort-hvid-10

Denne her tur ad Amagerbrogade er der nu ikke så meget at sige om, udover at jeg tænkte at billederne skulle være i sort-hvid. Turen var en pludselig indskydelse hen ad aften tide, så derfor er der noget rigtig smukt lys på nogle af billederne.

amagerbrogade-i-sort-hvid-5

Jeg håber i nyder billederne, og kan genkende nogle af de steder jeg gik med apparatet.

amagerbrogade-i-sort-hvid-2

amagerbrogade-i-sort-hvid-17

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Vandretur ad Amagerbrogade i sort-hvid

  1. 28 rigtigt gode Billeder. Som den forrige kommentator stadfæster, giver de Skarpe Billeder med Gråtoner et vidunderligt Nostalgisk indtryk, der understreges af Admins evner til at fange Motiver, der passeres dagligt af tusinder af Amagerkanere og andre Trafikanter, uden at disse nødvendigvis bliver opmærksomme på detaljer på de steder de frekventerer………..
    Rigtigt dejligt Syn/Gensyn…….
    M.V.H. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.