maj 23, 2024

Cykel VM i København

Af Michael Bonnevie

 

Så ramte cykel VM 2011 – København. Vejret viste sig fra sin artige side, så cykel VM har fået den bedst mulige start.

I disse dage er det ikke rart at være bilist i København, og skal man ind og ud af København, omkring Tivoli, Rådhuspladsen mv. så skal man nok tænke sig godt om, og lade bilen stå.

Det er på det nærmeste umuligt at køre rundt derinde, med mindre man er på cykel eller knallert. Det er også en skam at Rådhuspladsen ligner en ruin, når nu byen skal promoveres i hele verden via tv. Jeg håber at arrangørerne af eventet, har indtænkt skærmbilleder der ikke fokuserer på metrobyggeriet og udgravningerne der pt. foregår stort set overalt i København. Det skal nok blive et flot VM alligevel, og det er jo ikke roderiet folk kommer langt fra for at kigge på anyway..

Da jeg var i byen på grund af andre ting, så hev jeg mit trusty old camera med, i det tilfælde jeg kom i nærheden af enkeltstarts ruten. Det viste sig at ruten gik igennem Christiansborg, så det var jo bare perfekt 🙂

Jeg mødte en flink gut, der som jeg også havde et Nikon kamera, Vi faldt i tale, og blev enige om at Nikon var et godt køb. Havde vi haft et andet mærke, så var det selvfølgelig det der var det bedste. Det er jo sådan det som regel fungerer 😀

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Cykel VM i København

  1. Var selv i byen i går d.20., du har ret, byen er lukket, Cykling er måske nok en begivenhed på verdensplan og når det så er VM. det gælder! Men byen er lukket af. Jeg tog med Tog, S. Tog og Metro til Kgs Nytorv og rundt derfra, mange mennesker,Metro byggeri og udgravninger overalt og i tilgift alle afspærringerne, ødelagte Fortove og den komplette mangel på de sædvanlige Busser og Ruter, som man plejer at kunne tage med videre rundt. Well, dit Nicon har igen vist sit værd, med din reportage derinde fra, Gaderne, Bygningerne, turen rundt hvor du har været med Kameraet, det store Løb i dag d. 21., Turisterne det har tiltrukket, det er nok godt nok. Jeg tog toget hjem igen og i dag glæder jeg mig over gensynet med byen via dine flotte billeder.

  2. P.S. Tog Toget til Svanemøllen Station i dag d. 21./9., troede at jeg kunne tage en Bus videre ind mod Trianglen men ak, hele Østerbrogade spærret p.g.a. enkeltstarterne i cykelløbene i W.M.. Cyklerne og Motorcykelbetjente samt Fotografer på Motorcykler kom piskende fra Strandboulevarden og ud mod Svanemmøllen og i begge retninger, skarpt overvåget af Helikoptorer der cirklede over området. Bestemt en oplevelse rigere, men ikke klogere på Cykelløb, hvor ikke identifiserbare kørere drøner forbi enkeltvis med mellemrum. Tænker stadigt tilbage på det gamle 6 dages løb i Forum, med Evan Klamer og Kaj Verner og senere suppleret med Palle Lykke, det var Cykelløb !!!!!!!! Det var i GAMLE-DAGE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.