februar 23, 2024

Fodbold vm finale på Bryggen

Af Michael Bonnevie

 

Jeg må med skam tilstå, at jeg stort set ikke så vm i fodbold, udover finalen forleden. Ja ok, skam er vel så stærkt et ord endda, -men fodbold og det meste sport i tv, bider ikke rigtig på.

Når det er store ting som eks. vm finalen, så er der alligevel noget i mig der rykker, og da jeg vidste at der på Islands Brygge blev vist finale på storskærm, så måtte jeg afsted for at tage billeder og føle stemningen.

dsc_1876

Der var proppet med mennesker på græsplænen ved havnekanten, ca. en halv time før at kampen blev fløjtet i gang, og som tiden gik kom der flere og flere til. Det gjorde det mildest talt temmelig svært at få taget nogle ordentlige billeder. Jeg gjorde mit bedste, men menneskemængden og det dalende lys satte en stopper for mit knipseri omkring 20 minutter efter kampen startede.

Jeg blev bidt af stemningen, og cyklede derefter hurtigt hjem og så resten af kampen. Jeg var godt underholdt, selvom jeg har hørt at mange har ment det var en kedelig finale..

Her følger lidt stemningsbilleder fra finaleaftenen.

dsc_1864

dsc_1891

dsc_1892

dsc_1896

dsc_1900

dsc_1908

dsc_1868

dsc_1881

dsc_1909

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Fodbold vm finale på Bryggen

  1. Ja, på den ene side er det for mig nyt, at ADMIN har været til en fodbold-event som denne på Islands Brygge. Jo, fordi jeg ved, at du, som du selv skriver, ikke er til alt det dér sports-halløj. – Men på den anden side sad jeg, da jeg så TV derfra den aften, og tænkte: ”Mon ikke ADMIN er der nede alligevel? Det er jo trods alt på Bryggen, det forgår”. – Bryggen, som står hans hjerte meget nær; – –

    ’ – – og jo, nu ser jeg så, at det var han; – og leverer til os en beskrivende skildring til os – herunder mig, som kun var til stede pr. TV.

    Festligt har det været, ser man af billederne.

    M.v.h. LSC

    1. Jeg er som beskrevet, ikke så meget for sport i tv. Der er dog visse undtagelser såsom atletik, og cykelløb, hvilket jeg godt kan lide at se. Da vi vandt Em i 92 var jeg helt oppe at ringe, så de store begivenheder vil jeg trods alt ikke gå glip af…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.