Af Michael Bonnevie

 

Jeg må med skam tilstå, at jeg stort set ikke så vm i fodbold, udover finalen forleden. Ja ok, skam er vel så stærkt et ord endda, -men fodbold og det meste sport i tv, bider ikke rigtig på.

Når det er store ting som eks. vm finalen, så er der alligevel noget i mig der rykker, og da jeg vidste at der på Islands Brygge blev vist finale på storskærm, så måtte jeg afsted for at tage billeder og føle stemningen.

dsc_1876

Der var proppet med mennesker på græsplænen ved havnekanten, ca. en halv time før at kampen blev fløjtet i gang, og som tiden gik kom der flere og flere til. Det gjorde det mildest talt temmelig svært at få taget nogle ordentlige billeder. Jeg gjorde mit bedste, men menneskemængden og det dalende lys satte en stopper for mit knipseri omkring 20 minutter efter kampen startede.

Jeg blev bidt af stemningen, og cyklede derefter hurtigt hjem og så resten af kampen. Jeg var godt underholdt, selvom jeg har hørt at mange har ment det var en kedelig finale..

Her følger lidt stemningsbilleder fra finaleaftenen.

dsc_1864

dsc_1891

dsc_1892

dsc_1896

dsc_1900

dsc_1908

dsc_1868

dsc_1881

dsc_1909

Relaterede fotos: