februar 29, 2024

Tur rundt i byen på den sidste vinterdag i 2015

Af Michael Bonnevie

 

Forleden dag, var den sidste officielle vinterdag i 2015 ifølge kalenderen. Jeg havde en aftale med en af mine venner, om at vi skulle en tur ind til byen og få lidt tid til at gå.

Desværre havde han lagt sig syg, så turen tog jeg alene. Når man som jeg, har gennemtrawlet København igennem flere årtier, så er det noget af en prøvelse at finde motiver, specielt da jeg føler at jeg har besøgt de fleste steder med mit kamera. Som det næsten altid går, når man sætter sig noget for, så dukker motiverne alligevel op, et efter et.

sidste-vinterdag-2015-25

Vejret var fint, men bidende koldt, -og hvis jeg bare bevægede mig, så var det til at holde ud. Når solen kiggede frem nu og da, så var det faktisk rigtig rart. Specielt på den sidste del af turen i Nyhavn, var det helt ‘sommerligt’

sidste-vinterdag-2015-41

sidste-vinterdag-2015-36

sidste-vinterdag-2015-49

Her var der en stakkel, som skulle stå og puste i en fløjte fordi han skulle giftes. Han skulle blive ved indtil der blev kastet penge i kassen. Han havde vist stået der et stykke tid, så jeg forbarmede mig, og lagde et par kroner, hvorefter han lyste og sagde gudskelov og tusind tak 🙂  Hvad man ikke kan se, er at han står overfor en kødrand af mennesker der står i kø til gratis is hos Paradiso..

sidste-vinterdag-2015-12

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Tur rundt i byen på den sidste vinterdag i 2015

  1. Pragtfuld bytur Admin, Så tittede Solen frem igen og Byen begyndte at ligne sig selv.

    Et let tryk på F5 og min adgang til GD var opdateret, med de nyeste Billeder af min By, som jeg jo kender så godt.

    M.v.h. gb…….

    1. Tak for ordene! 🙂 Ja, jeg beklager at opdateringen ikke er synlig umiddelbart, men et plugin har leget kispus med GD.. Jeg har fjernet det nu, og en gang F5 får tingene til at køre i olie igen..

  2. Dejlige billeder fra vores dejlige by, om end store dele er gravet op. Det er ikke så kønt, men det kan jo ikke være anderledes med alle de anlægsopgaver som byen lægger gader til. Fine billeder fra specielt Nyhavn, hvor solen får de gamle huse til at tage sig ud fra deres bedste side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.