Af Michael Bonnevie

 

Forleden dag, var den sidste officielle vinterdag i 2015 ifølge kalenderen. Jeg havde en aftale med en af mine venner, om at vi skulle en tur ind til byen og få lidt tid til at gå.

Desværre havde han lagt sig syg, så turen tog jeg alene. Når man som jeg, har gennemtrawlet København igennem flere årtier, så er det noget af en prøvelse at finde motiver, specielt da jeg føler at jeg har besøgt de fleste steder med mit kamera. Som det næsten altid går, når man sætter sig noget for, så dukker motiverne alligevel op, et efter et.

sidste-vinterdag-2015-25

Vejret var fint, men bidende koldt, -og hvis jeg bare bevægede mig, så var det til at holde ud. Når solen kiggede frem nu og da, så var det faktisk rigtig rart. Specielt på den sidste del af turen i Nyhavn, var det helt ‘sommerligt’

sidste-vinterdag-2015-41

sidste-vinterdag-2015-36

sidste-vinterdag-2015-49

Her var der en stakkel, som skulle stå og puste i en fløjte fordi han skulle giftes. Han skulle blive ved indtil der blev kastet penge i kassen. Han havde vist stået der et stykke tid, så jeg forbarmede mig, og lagde et par kroner, hvorefter han lyste og sagde gudskelov og tusind tak 🙂  Hvad man ikke kan se, er at han står overfor en kødrand af mennesker der står i kø til gratis is hos Paradiso..

sidste-vinterdag-2015-12

 

Relaterede fotos: