april 24, 2024

Klassiske biler på Toldboden, 2018

Af Michael Bonnevie

 

For et par år siden, var jeg et smut forbi Toldboden Copenhagen Classic ved Langelinie, og se på klassiske biler, og forleden måtte jeg forbi igen.

Jeg var ikke sikker på, at arrangementet stadigvæk løb af stabelen hver tirsdag som før, men på deres hjemmeside, kunne jeg se at de stadigvæk lever i bedste velgående. Toldboden Copenhagen classic, har eksisteret siden 2012, så det er efterhånden ved at være lidt af en institution, -Hvilket er rigtig fint for os, som nyder synet af de gamle smukke biler!

Plymouth Sport Fury, V8. Lige en bil efter min smag!

biler-paa-toldboden-2018-7

En fin gammel Volvo!

biler-paa-toldboden-2018-33

biler-paa-toldboden-2018-36

Fra Toldboden Copenhagen classic

TOLDBODEN COPENHAGEN CLASSIC inviterer dig hver Tirsdag aften fra kl. 17.00 til træf midt i København. Det lykkedes i 2012 af få lov til gratis at parkere klassiske og spændende biler, på hele kajen af Ndr. Toldbod.

Kajen og pladsen foran Toldboden vil være reserveret til spændende biler, alt fra de helt gamle veteraner til super biler af nyere dato.

Link til Toldboden Copenhagen classic

 

Nå ja, så faldt jeg også lige over denne her skønhed! En god gammel Puch, i stort set mint condition! I gamle dage, kostede sådan en fætter en 3-4000 kr, men nu skal man nok smide over 30 kilo, hvis man skal eje noget lignende.

Havde jeg været lidt forudseende, og beholdt mine knallerter fra dengang, så havde jeg i dag en mindre formue. Ved en lille gennem tælling, kom jeg frem til, at jeg nok har haft omkring 30 knallerter. Ikke i denne stand, men de ville alligevel i dag være en del værd.

biler-paa-toldboden-2018-39

biler-paa-toldboden-2018-41

Ældre indlæg fra Biler på Toldboden

Flotte biler på Toldboden

Flere flotte biler på Toldboden

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Klassiske biler på Toldboden, 2018

  1. 45 klassikere og let genkendelige Biler, garneret med et publikum med store smil, ved gensynet med Drømmene, et publikum i seriøse samtaler om præstationer, indretning og garniture, et publikum der som jeg lever drømmene ud på anden hånd, igen serveret perfekt fra Admin`s hånd, med en Billedserie der får mundvandet til at løbe og i den meget varme Sommer og sveden til at træde frem på ryggen !
    TUSIND TAK FOR DET DEJLIGE GENSYN,
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.