Af Michael Bonnevie

 

Skulle jeg tage på Kastellet eller ej? Vejret var ikke det bedste, men jeg bestemte mig for at tage afsted alligevel, for at se hvad Kastellets fødselsdag 2018 bød på.

Jeg tror der var mange andre, der havde de samme tanker som jeg, for der var ikke det store fremmøde at spore. En dag med regn, blæst og gråt i gråt, har svært ved at konkurrere med tv, sofa og den hjemlige hygge, hvilket man godt kunne fornemme. Nå, nu var jeg jo taget afsted, så ville jeg også have noget ud af turen. Jeg snuppede et par billeder hist og her, og bestemte mig for at gå i højden, for at se om der gemte sig et par motiver. Kastellet er jo et smukt og fredfyldt sted, og selv på en grå dag som forleden, kunne man godt fornemme de flotte rammer.

Kastellets foedselsdag 2018-17

Kastellets foedselsdag 2018-10

Kastellets foedselsdag 2018-25

Kastellets foedselsdag 2018-44

Da jeg var på vej hjem igen, efter en lille halv times tid, kom jeg i tanke om, at der på Kirkepladsen skulle stå et slag, og jeg mente at huske, at det var lige oppe over. Rigtig nok! så stod soldaterne linet op, og kort efter buldrede kanoner og geværer. Et sjovt indslag, som jeg måtte se!

Kastellets foedselsdag 2018-43

Relaterede fotos: