maj 20, 2024

Kastellets fødselsdag 2018

Af Michael Bonnevie

 

Skulle jeg tage på Kastellet eller ej? Vejret var ikke det bedste, men jeg bestemte mig for at tage afsted alligevel, for at se hvad Kastellets fødselsdag 2018 bød på.

Jeg tror der var mange andre, der havde de samme tanker som jeg, for der var ikke det store fremmøde at spore. En dag med regn, blæst og gråt i gråt, har svært ved at konkurrere med tv, sofa og den hjemlige hygge, hvilket man godt kunne fornemme. Nå, nu var jeg jo taget afsted, så ville jeg også have noget ud af turen. Jeg snuppede et par billeder hist og her, og bestemte mig for at gå i højden, for at se om der gemte sig et par motiver. Kastellet er jo et smukt og fredfyldt sted, og selv på en grå dag som forleden, kunne man godt fornemme de flotte rammer.

Kastellets foedselsdag 2018-17

Kastellets foedselsdag 2018-10

Kastellets foedselsdag 2018-25

Kastellets foedselsdag 2018-44

Da jeg var på vej hjem igen, efter en lille halv times tid, kom jeg i tanke om, at der på Kirkepladsen skulle stå et slag, og jeg mente at huske, at det var lige oppe over. Rigtig nok! så stod soldaterne linet op, og kort efter buldrede kanoner og geværer. Et sjovt indslag, som jeg måtte se!

Kastellets foedselsdag 2018-43

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kastellets fødselsdag 2018

  1. Det var da et dejligt gensyn med et sted i København vi ikke kommer så ofte… 44 stemningsfyldte Billeder med Soldater, udklædt i datidens Uniformer, datidens Våben, Kanoner og Håndvåben, serveret og garneret med Voldene, Bygninger og Porte….
    M.v.h. GB………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.