Af Michael Bonnevie

 

Søndag d. 29 august, på Kulturhavnens tredje dag, var der atter engang mulighed for en gratis bådtur i Københavns havn, med Bryggens lokalarkiv.

Ugen op til turen, var noget anspændt, rent vejrmæssigt, hvis man da kan skrive sådan? I alle tilfælde, var der først lovet rigtig meget regn om søndagen, men jo nærmere vi kom på dagen, des bedre så vejret ud.  På selve dagen, var det pragtfuldt, og vi kunne ikke have haft bedre vejr!! Bare dage før, var det regnvejr, og det ville altså ikke have været det samme, hvis det øsede ned.

Vi havde i år ændret lidt på fremgangsmåden, da vi altid plejer at byde på en sodavand på turen. Denne gang, kunne man bagefter komme forbi togvognen med sin turbillet, og få en gratis vand, hvilket de fleste vist gjorde. Turen var i år kogt ned til halvanden time, i stedet for de ca. 2.5 timer vi plejer at sejle. Det er lidt i overkanten har vi fundet ud af, da mange skal tisse, hvilket man ikke kan på båden. Også derfor vi ikke længere serverer vand på turen!

Vi nåede at se det meste af det programlagte, så det var ok med halvanden time!

Videoen er optaget med mit gamle Nikon D3200, med standard optik. Jeg brugte min nye kamera gimbal, så jeg fik bløde bevægelser i videoen, hvilket jeg godt syntes man kan se. De indsatte stills i videoen, har min ven Michael Poulsen stået for. Det er også hans fotos man kan se i indlægget her!

Relaterede fotos: