april 24, 2024

Skov og sø

Af Michael Bonnevie

 

Kæresten og jeg kørte en tur i det gode vejr, og turen gik nordpå. Vi kørte ad Strandvejen og endte efter lidt skovkørsel ved Søllerød sø.

Bevæbnet med mit Nikon kamera, gik jeg en tur alene langs søen og så på de store flotte huse der ligger ned til vandet.

På et tidspunkt da jeg gik med skoven på ene side, og søen på den anden, så jeg et egern krydse vejen. Det ville være sjovt at fotografere, men jeg vidste også at egern er meget sky, så chancen for et billede var lille. Da jeg kom frem til stedet hvor egernet krydsede vejen, standsede jeg for at se om jeg kunne spotte det. Præcis der hvor det var smuttet ind i skoven var der en lille skovsti, og jeg besluttede mig for at følge den. Ca. 20 meter inde på stien, så jeg egernet.. Det stod langt fremme og var fuldt optaget med at spise et eller andet. Jeg begyndte at tage billeder, og regnede kun med at få et par stykker i kassen. Egernet blev stående, uanset jeg nærmede mig, og jeg var ikke just lydløs.

dsc_1906

Egernet må have været vant til mennesker, for det lykkedes mig at komme indtil 2 meter fra egernet, og fandt at det den var så interesseret i, var en fuglebold den havde snuppet i en have på den anden side af vejen. Jeg må indrømme at jeg syntes det var en kæmpe oplevelse at komme så tæt på et vildt levende egern 🙂

Efter noget tid mistede egernet interessen for mig og fugle bolden, og stak i løb. Kort efter så jeg 2 dådyr lidt fremme, men dem nåede jeg ikke at fotografere.

En herlig dag 🙂

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Skov og sø

  1. O.K. København er et og Nærområder et andet, vi har byen, vi har Fælleden, vi har det hele men må ikke glemme at der også er et liv med oplevelser “ Udenfor“. Dejlig reportage og rigtig gode billeder, tak for påmindelsen.

  2. Ja, der er mange dejlige steder udenfor Amager og København, heldigvis 🙂 Jeg fokuserer meget på mit nærområde, men det er ikke fordi jeg ikke syntes om andre steder, men fordi det er det jeg kender og holder mest af 🙂

    Vi må heller ikke glemme udlandet.. Der findes jo et hav af fantastiske steder på vores skønne jord, og jeg har efterhånden set en del af dem. Skulle jeg nævne en enkelt af mine favoritter, så ville det nok være sydfrankrig, omkring Nice.
    Usa er heller ikke dårligt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.