april 19, 2024

Detalje tur på Ny Carlsberg Glyptotek

Af Michael Bonnevie

 

Så blev det Tirsdag igen, og da Glyptoteket efterhånden er det eneste museum med fri adgang, så måtte jeg endnu engang forbi, og kigge på den faste udstilling.

Den faste udstilling ændrer sig meget lidt fra gang til gang, og jeg har igennem årene fået kigget den rigtig grundigt igennem, men alligevel er der hver gang nye ting der fanger øjet. Denne gang ville jeg tættere på emnerne, og lave en detalje tur, hvilket er god træning, hvis og såfremt man en dag skal fotografere portrætter. Det er ikke noget jeg gør mig specielt meget i, så det er meget taknemmeligt at øve sig på stillestående objekter.

35mm optikken som jeg havde med, er ikke super velegnet til portrætter, da der kan fremkomme forvrængning i specielt ansigter, men det gik nu meget godt alligevel. En 85mm ville nok have været at foretrække! De koster en bondegård, så indtil videre må jeg nøjes med hvad jeg har.

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-18

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-33

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-54

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-55

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-59

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-63

Link til Ny Carlsberg Glyptotek

Tidligere besøg på Glyptoteket

Glyptoteket-2017 i sort og hvid

Glyptoteket

Tegninger fra Glyptoteket

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Detalje tur på Ny Carlsberg Glyptotek

  1. Du har taget os igennem før som du selv beskriver det, men denne gang gik turen specielt efter Portrætter,og hvad er bedre til at blive i en positur, end de imponerende samlinger af Statuer, samlet på Glyptoteket .
    66 Still Billeder fra din rundgang, er det blevet til i denne omgang, og jeg må indrømme at de Ansigter, Hænder og udtryksfulde grupperinger ville være vanskelige at finde, endsige Fotografere, i den virkelige verden.
    En dejlig genopfriskning af dine egne ture, samt undertegnedes oplevelser samme sted…….
    En stor tak Admin, M.v.h., GB…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.