Af Michael Bonnevie

 

Så blev det Tirsdag igen, og da Glyptoteket efterhånden er det eneste museum med fri adgang, så måtte jeg endnu engang forbi, og kigge på den faste udstilling.

Den faste udstilling ændrer sig meget lidt fra gang til gang, og jeg har igennem årene fået kigget den rigtig grundigt igennem, men alligevel er der hver gang nye ting der fanger øjet. Denne gang ville jeg tættere på emnerne, og lave en detalje tur, hvilket er god træning, hvis og såfremt man en dag skal fotografere portrætter. Det er ikke noget jeg gør mig specielt meget i, så det er meget taknemmeligt at øve sig på stillestående objekter.

35mm optikken som jeg havde med, er ikke super velegnet til portrætter, da der kan fremkomme forvrængning i specielt ansigter, men det gik nu meget godt alligevel. En 85mm ville nok have været at foretrække! De koster en bondegård, så indtil videre må jeg nøjes med hvad jeg har.

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-18

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-33

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-54

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-55

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-59

detaljetur-paa-ny-carlsberg-glyptoteket-63

Link til Ny Carlsberg Glyptotek

Tidligere besøg på Glyptoteket

Glyptoteket-2017 i sort og hvid

Glyptoteket

Tegninger fra Glyptoteket

Relaterede fotos: