maj 20, 2024

Urbanfestival 2014

Af Michael Bonnevie

 

I dag var der Urbanfestival i Urbanplanen. Datoen var plottet ind, og lidt over 11 kørte jeg afsted. Da jeg kom ud af opgangen, så vejret desværre ikke for godt ud.

Det var så småt begyndt at sive fra oven, men jeg håbede at DMI havde ret i deres prognose som sagde, at regnen først ramte København lidt over kl. 3

dsc_0809

dsc_0779

Jeg gik rundt og kiggede på de mange spændende tiltag, og småsnakkede lidt med stadeholderne, men som tiden gik tog regnen til, og jeg gruede for hvordan resten af dagen mon ville forløbe på festivalen?  Der var faktisk et stort fremmøde, også selvom vejret var skidt, så mon ikke det kan slutte af med maner’ hvis vejret når at klare op hen af dagen.

dsc_0804

dsc_0782

dsc_0796

Efter en 3 kvarters tid måtte jeg smide håndklædet i ringen, da jeg ikke ville udsætte mit kamera for alt for meget regn. DMI’s prognose havde slået fejl, og resten af dagen har været en våd omgang.

dsc_0814

dsc_0821

dsc_0816

dsc_0823

dsc_0825

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Urbanfestival 2014

  1. O.K. vejret var måske ikke optimalt til en Festival, men det er alligevel en god reportage du fik i `kassen` Admin. Vejret er vi jo ikke herre over, men du klarede den med nogle gode stemningsbilleder, på den tid du fik til rådighed der ude. Det er rigtigt godt at se det rimeligt store fremmøde der var, mange har trods alt lagt kræfter og initiativ i afviklingen af et sådant engagement…………

    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.