maj 23, 2024

Lysfest i Hørgården og Signalgården

Af Michael Bonnevie

 

Lysfest? hvad er det nu for noget? Jo, som der står skrevet i arrangørernes program på Facebook:

Igen i år skruer vi op for lys og liv på Amager på en af årets mørkeste dage. Denne gang sætter vi spot på området omkring Hørgården og Signalgården. 

Lydkunstnere sætter lys på facader og træer – og ildgøglere, musikere og installationer sætter stemningen i området.

Jeg slog et smut forbi, og havde mine kvaler med, om hvorvidt jeg skulle tage kamerastativ med eller ej? Jeg tog afsted uden, og det skulle jeg nok ikke have gjort, da lysforholdene var meget besværlige. Jeg skød alle billederne med ISO 2500, hvilket giver en del støj. Nogle billeder måtte kasseres, da de simpelthen var for dårlige. Resten er renset for det værste støj mv. De kan lige gå an, men jeg ville nu gerne have taget de mørke billeder på stativ..

lysfest-3

lysfest-19

Fordi foto forholdene var så dårlige uden stativ, blev jeg kun i det ene område ud af 3. Selve festen var der ikke noget galt med, og jeg fornemmede at børn og voksne hyggede sig gevaldigt! I boderne kunne man købe mad og drikke, og i et andet telt var der mulighed for at lave sin egen lysblomst. Det var et hit!

lysfest-6

lysfest-8

Link til Lysfest på Facebook

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Lysfest i Hørgården og Signalgården

  1. Billederne du har valgt, sætter bestemt stemningen for aftenens LYSFEST !
    En bragene god ide for Beboerne og deres sammenhold, bestemt en ide der kunne kopieres i mange andre Boligområder og Enklaver, der trænger til at blive rystet sammen…………
    Vintermørket og Lyset fra Bål og andre Installationer sætter stemningen, Tøjet understreger Årstiden og gennemgangen af Billederne, tager os alle med ! ! !
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.