Af Michael Bonnevie

 

Jeg vil med denne postering prøve at samle alle de gamle billeder jeg kan finde fra Islands brygge. Mange af billederne er fundet på nettet, og andre er mine egne.

Jeg ved ikke om der er copyright på nogle af de billeder som jeg har fundet?,- men skulle det ske at du/i vil have fjernet et billede herfra, så kontakt mig via kontaktformularen.

mejeri

Jeg har ikke selv copyright på mine egne billeder, udover et lille gamle-dage logo nede til højre på billedet, men hvis man har lyst til at bruge mine billeder, så værsgo. Man må dog meget gerne linke tilbage, eller skrive at billedet stammer fra gamle-dage.dk

Da jeg har en stor interesse i det gamle Bryggen, så har det irriteret mig at jeg skulle gennemtrævle nettet for at finde billedmateriale. Nu smider jeg de billeder jeg finder her, så der er lidt samling på tropperne. Jeg har postet billeder fra Bryggen i tidligere posteringer, og de billeder vil, hvis de er relevante,- komme til at ligge her også.

En kredit gives til Islands Brygges Lokalhistoriske forening og arkiv for de billeder som er hentet på deres fremragende side 🙂

Andre billeder er fra bogen, Bryggen den glemte bydel

Diverse

Baggårde

FDB

Sojakagen

Langebro

Kirken

Havnen

Egne billeder

frank_michael_leger
Billedet tilhører Michael Bonnevie

Nedenstående billeder er hentet fra kb.dk. Billederne må bruges hvis der linkes tilbage

Islands brygge fra kb.dk

dt014149

Relaterede fotos: