december 1, 2023

Festfyrværkeri i Tivoli

Af Michael Bonnevie

 

Når Tivoli lukker ned for sæsonen, så ved man at efteråret for alvor er på fremmarch.

I går d.23 September 2012 kl.22.45 knaldede Tivolis fyrværker, en bunke krudt af, for at markere sæsonens endeligt. Humøret var højt blandt Tivolis personale, og man kunne godt fornemme at folk så småt var klar til at holde fri for denne gang. Vejret var smukt, men lidt til den kølige side. Vi havde frygtet at der var sort med mennesker på denne lukkedag, men der var overraskende få, hvilket var skønt, da man virkelig kunne nyde haven og dens flotte scenerier.

dsc_0559

Fyrværkeriet blev blev brændt af på toppen af koncertsalen, og derfor var der en genial udsigt til skuet. På udendørs scenen på modsatte side af plænen, blev der spillet underlægningsmusik, og det fungerede rigtig godt. Det byggede op til et klimaks som blev afsluttet med et gevaldigt brag.

dsc_0556

dsc_0563

dsc_0566

Nedenstående video er skudt håndholdt med mit Nikon D3200, med en Tamron 18-270 linse.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Festfyrværkeri i Tivoli

  1. Rigtigt godt gensyn ! Denne gang tættere på end det undertegnede overværede det fra 9. sal på Østerbro, uden lyd fra andet end Trafik. I øvrigt et flot syn og en festlig understregning af Admin`s postulat om Sommerens endeligt, for denne gang, i den Gamle Have ………
    M.V.H. gb…………..

  2. Faldt lige over denne side efter at have læst bogen om fyrværkeriets historie i danmark og tivoli, som fyrværkeri-nørd er det super sjovt at se hvordan tivolis fyrværkeri har ændret sig igennem tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.