Af Michael Bonnevie

 

Når Tivoli lukker ned for sæsonen, så ved man at efteråret for alvor er på fremmarch.

I går d.23 September 2012 kl.22.45 knaldede Tivolis fyrværker, en bunke krudt af, for at markere sæsonens endeligt. Humøret var højt blandt Tivolis personale, og man kunne godt fornemme at folk så småt var klar til at holde fri for denne gang. Vejret var smukt, men lidt til den kølige side. Vi havde frygtet at der var sort med mennesker på denne lukkedag, men der var overraskende få, hvilket var skønt, da man virkelig kunne nyde haven og dens flotte scenerier.

dsc_0559

Fyrværkeriet blev blev brændt af på toppen af koncertsalen, og derfor var der en genial udsigt til skuet. På udendørs scenen på modsatte side af plænen, blev der spillet underlægningsmusik, og det fungerede rigtig godt. Det byggede op til et klimaks som blev afsluttet med et gevaldigt brag.

dsc_0556

dsc_0563

dsc_0566

Nedenstående video er skudt håndholdt med mit Nikon D3200, med en Tamron 18-270 linse.

Relaterede fotos: