april 19, 2024

Køretøjer ved Kløvermarken i regnvejr

Af Michael Bonnevie

 

I går var der Køretøjer ved Kløvermarken, hvilket jeg selvfølgelig havde glædet mig til. Desværre blev arrangementet udsat for vejrets luner, i form af regn og temperaturer i den lavere ende for årstiden.

Jeg gik og lurede på vejrudsigten, for at finde et egnet tidspunkt uden alt for meget regn. Tidspunktet dukkede aldrig op, så jeg besluttede mig for at køre, og lod regn være regn! Heldigvis ligger Kløvermarken ikke så langt fra hvor jeg bor, så efter en små 10 minutter, var jeg fremme. Ikke gennemblødt, men pænt våd. Jeg var dog tæt på at vende om, da jeg kom til Kløvermarken, for jeg ikke kunne se en eneste bil? Nu hedder det jo, Køretøjer ved Kløvermarken, og ikke Køretøjer på Kløvermarken, hvilket var gået lige hen over hovedet på mig. Det var ikke på Kløvermarken, men ved siden af Kløvermarken, i et område jeg ikke havde været før.

Da jeg kom frem, kunne jeg godt fornemme, at der var mange der ikke var dukket op pga. vejret, hvilket er en skam! Der var dog stadigvæk en del lækre biler og motorcykler, så dem måtte jeg i gang med at forevige. Jeg måtte skynde mig, for mens jeg gik rundt derovre, var der flere biler der kørte. Det var sikkert blevet for surt at stå derovre, uden det helt store fremmøde, mens regnen silede ned..

Mit kamera skal helst ikke have for meget vand, så jeg brugte de få ophold i vejret, til at tage nogle hurtige billeder, hvorefter jeg dækkede kameraet over med noget stof. Billederne er skudt med mit Nikon D600 med Sigma 35mm Art optik.

Link til Køretøjer ved Kløvermarken på Facebook

Koeretoejer ved Kloevermarken-7

Koeretoejer ved Kloevermarken-8

Koeretoejer ved Kloevermarken-13

Koeretoejer ved Kloevermarken-16

Koeretoejer ved Kloevermarken-28

Koeretoejer ved Kloevermarken-26

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Køretøjer ved Kløvermarken i regnvejr

  1. Dejligt at du gjorde det Admin. Vejret var så sandelig ikke det bedste til presentationen, men klenodierne blev rullet frem og fremvist, presenteret som det sig bør, uanset Vejrgudernes spil, og Feinscmekernes adgang til den næsegruse beundring blev sikret !
    Filatelisters samlinger af ´Gamle´ Frimærker er så sandelig ikke noget at ´Kimse´ af, men,men,men, synet af Old Timer´s, lined op, uanset vejret, Lyden af potente Motorer, Designet af Biler og Motorcykler, Drømmene der vækkes til live !!! That´s Life !
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.