1 april er aflyst

Af Michael Bonnevie

 

Som vanen foreskriver, så ville jeg under normale omstændigheder, skrive et første Aprils indslag i dag, men det har jeg simpelthen måttet opgive i år!

Og muligvis er den hyggelige tilbagevendende drille dag, en ting vi må vinke helt farvel til på sigt?
Sagen er, man snart ikke kan skrive noget om nogen eller nogen, uden at blive skudt alle mulige motiver i skoene. Man kan nemlig være temmelig sikker på, at der sidder en et sted, og føler sig trådt på, i ligestillingen eller den politiske korrektheds hellige navn, uanset hvad man ytrer sig om! Også selvom det blot er en første April joke..

Det viser sig, at jeg ikke er alene om min bekymring!
Jeg læste i morges, til min store overraskelse, at første April, i Danmark, er sløjfet her til morgen, på ubestemt tid..?
Der vil således ikke længere være April jokes i de Danske aviser, blade og medier medvidere..
Ifølge de rør jeg har lyttet på, så vil der tilmed være overhængende fare for, at man får en kontant bøde, på 1500,- og 20 timers samfundstjeneste, skulle man være så uforsigtig, at bryde den netop vedtagne lov.

Brand ærgerligt, men nok nødvendigt, i et krænkelses parat samfund som vores!

I stedet vil jeg fortælle en nyhed, som på ingen måde er første april, og meget få kan blive stødte over!
Amager fælled, vil fra sommeren 2023, blive omdrejningspunktet for vores grønne omstilling.
Der vil blive sat 230 styks. 4oo meter vindmøller og adskillige solcelle anlæg op derude, og de vil når de er sat op, sent i 2025, kunne forsyne Danmark med over 90 pct. af vores strøm.
Der er meget få der har ytret modstand mod ideen, og den er da også netop blevet stemt i gennem og vedtaget!

Det vil blive et fantastisk syn, når de mange vindmøller og solcelleanlæg står som kornet på marken, og dominerer Amager skyline!  De vil efter sigende kunne ses fra rummet. Sådan!

Nogle har ment at lyden fra møllerne vil blive generende, men der kan Borgerrepræsentationen fortælle, at det ikke vil larme mere end en vaskemaskine der tørrer tøj, på 3 meters afstand. Det vil de fleste nok kunne lære at leve med!!

Rans Lirpa

Relaterede fotos:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.