april 19, 2024

Nu det jul igen

Af Michael Bonnevie

 

Nu det jul igen, vi kender sangen

Tørre lommesmerter, og pungen vender vrangen

Far og mor er oppe at ringe

Prøver julestemning forgæves at tvinge

Julepynt og kræs i hver en stue

Per hjemløs sulter og kan kun beskue

En overflod af fedt og flomme

Hr og fru Danmark, ræk dybt i  lomme

Hjælp en stakkel som på gaden lever

Stop jeres agerende!!, fedtegrever!

julemad 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Nu det jul igen

  1. Ca. 316 dage tilbage til den tilbagevendende begivenhed på nuværende tidspunkt og godt det samme, nu venter sommeren med Sol og Strand, begivenheder udendørs og slige udskejelser der skal mildne smerten efter vinterens overflod af Mad og begivenheder i anledning af Julen. Nå, man kan vel alligevel begynde at glæde sig igen, det er bare så HYGGELIGT !!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.