maj 27, 2024

Flere køretøjer ved Kløvermarken

Af Michael Bonnevie

 

I weekenden, var der igen køretøjer ved Kløvermarken. Det er ikke mere end et par måneder siden, det sidst blev afholdt, men dengang regnede det, hvilket resulterede i et mindre godt fremmøde.

Denne gang skinnede solen, og det kunne man med det samme se på fremmødet. Jeg kom lidt sent afsted, så nogle af de fine biler og motorcykler, var begyndt at køre igen, men det var jo min egen skyld. Uanset jeg dukkede op sent, så var der stadigvæk flere til stede end sidst, og man kunne mærke at folk hyggede sig i det gode vejr.

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-10

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-5

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-7

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-1

Jeg er efterhånden blevet helt pjattet med at fotografere biler, så det er ikke sidste gang, jeg her på bloggen vil vise mine bil fotos.

Jeg gik rundt derovre i en halv times tid og nød stemningen. Der var sat højtalere op flere steder på pladsen, hvor der blev spillet super lækker 50’er musik, for at understrege stemningen. Her og der kunne man se at folk havde klædt sig ud, i gevandter fra 50-60’erne, og alt i alt var det et meget fint arrangement!

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-15

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-21

Flere koeretoejer ved Kloevermarken-26

Link til mit tidligere indlæg med køretøjerne.

Køretøjer ved Kløvermarken i regnvejr

Link til Køretøjer ved Kløvermarken, på Facebook

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Flere køretøjer ved Kløvermarken

  1. Tænderne holder aldrig op med at løbe i vand, ved det `Smukke` syn, af de gennemført designede Gamle og Ældre Biler, der sammen med deres Ejere samles mange steder i landet, for sammen med ligesindede, at fremvise måneders og års arbejde med restaurering og vedligehold af de Klenodier, der stadig hos Store Drenge og Tøser, får Koldsveden til at bryde frem og drømmene til at manefestere sig i Billeder, `af een selv`, som Landevejens Hersker og center for de lange Blikke, fra alle de, for hvem Drømmene forblev Drømme der aldrig blev opfyldt, men `man` ser det for sig !
    M.v.h. gb……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.