maj 23, 2024

juleoptog på Amagerbrogade 2023

Af Michael Bonnevie

 

Så er det igen tid til det årlige juleoptog, på Amagerbrogade 2023.

Som altid er det nærmest fuldstændig identisk, med optoget året før, og det er måske meget godt? Jo, der er små ændringer, men noget af det, er ikke helt i min smag. Andre vil sikkert syntes, at det er rigtig fint? Smag og behag, tænker jeg?

Personligt kunne jeg godt undvære de meget højtspillende biler og lastbiler i paraden! Jeg tænker de reklamerer for et produkt, men det virker meget påtrængende, og lige i overkanten!

Juleoptog-2023-7

Juleoptog-2023-17

Juleoptog-2023-50

 

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.