maj 20, 2024

Street food om søerne

Af Michael Bonnevie

 

I denne weekend, var der Street food festival om søerne. Det er gået hen og blevet en årlig begivenhed, som jeg og mange andre Københavnere, nyder at besøge.

Jeg var der sidst i 2017, og umiddelbart kan jeg ikke se den store forskel. Det er ikke en dårlig ting, da det ser ud til, at festival-en har fundet en størrelse der fungerer.

Streetfood om soerne-25

Streetfood om soerne-16

Streetfood om soerne-6

Streetfood om soerne-9

Jeg parkerede min cykel ved starten af Nørrebrogade, og gik langs markedet i stille og roligt tempo, for at nyde indtrykkene. Vejret var ok, men ikke lige så fint som i 17, hvilket også kunne ses på fremmødet. Der var en del mennesker, men i 17 var der proppet!

Link til mit besøg i 2017.

Street food festival ved søerne

Link til festival-ens hjemmeside. 

Streetfood om soerne-21

Streetfood om soerne-28

Streetfood om soerne-33

Panorama lavet af 3 billeder..

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Street food om søerne

  1. Dejligt at du er med Admin, når større begivenheder løber af stablen i København. Vejret var måske ikke det optimale til begivenheden, men Ildsjælene, med deres Boder og Køretøjer var som vanligt på Pletten, din Billed Reportage understreger kun, at det havde været en god ide for os andre, også at have haft samme initiativ til at komme ud og få `en på Opleveren`……
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.