april 24, 2024

Animerede julebilleder

Af Michael Bonnevie

 

Nettet flyder med animerede gifs i alle afskygninger. I denne tråd vil jeg samle nogle af dem der er i en rimelig kvalitet. Desværre er der rigtig meget skidt imellem, så derfor går jeg alle dem der havner herinde igennem..

Nogle af billederne har en sort/gennemsigtig baggrund. Disse billeder gør sig bedst på en hvid eller lys baggrund..

Skulle det ske, at der er et billede imellem som ikke må være her, så kontakt mig så jeg kan få det fjernet.

If for some reason, there’s a picture that cannot be here, then contact me, and i will remove it,,

Højreklik på billedet, og tryk gem billede som..

Right click on a picture, and press Save picture as..

3d gif animation 0259 Animated Christmas Wish animated-santa-playing-guitar animaatjes-kerstbomen balls blue-christmas-tree-snow Christmas balls clipart christmas cat Christmas new year christmas_animated_gifs_04 christmas_animated_gifs_22 christmas_animated_gifs_39 christmas_tree_037 christmas-animated christmasdividers03 Christmas-Dreams corona-navidad dancing tree Deers Fabulous-Christmas-Greeting-Card Family father x Glitter 1 God jul graphics-christmas-glitter hinh-dong-merry-christmas-2014 krans merry_christmas_0167 merry-christmas-04 merry-christmas-animated-cards merryxmas papainoel Res_Pink_Rose santa-animated-elf-1 skate Snowman-Animated-christmas snowmen-animated Tree1 waiting Waving wolf xani221 19 24 1659126 1659186 AG00396_ CAO5E9J8 CAABWHMZ glaskugler-0024 jul216 juledoer Julemand globe Julemand globe2 lys_guld snowscene uu7u0 Winter_holidays_candle_prv Winter_holidays_Hollidays_globe_prv Xglobe001 Xglobe003 Xglobe004 Xglobe006 Xglobe010 Xglobe012 XmasBaum700 yg8 Animerede julebilleder featured

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

7 thoughts on “Animerede julebilleder

 1. Mangler stemningen, Come on, læn dig tilbage og følg Admin på Juletur, har du oplevet Julen nogensinde, så find tilbage til barndommen gennem de dejlige billeder og sange, tænk tilbage på Eventyr og Historier, vær med denne ene gang om året !!!!!!!!!!! Det hele dukker op igen, igen, hjælp stemningen på vej nu, selv om humøret måske mangler lige i dag !

 2. Rigtigt dejlige Julebilleder, det er knagme Jul og så i tilgift Animerede…………

  Tak for det !
  M.v.h. gb.

 3. Animerede Julebilleder !!! 2015..
  Så nåede vi derhen igen ! Julen nærmer sig med Stormskridt og vi gløder os i denne tid, `snart` daler Julesneen hvid og travlheden breder sig over det ganske land, Juletræerne er fældet og klar til at blive kørt ud, Pynten er hængt op i Stormagasiner og mange mennesker er i fuld gang med planlægningen til deres egen Jul, medens andre igen grundlægger traditioner for i år og de kommende år,.for både sig selv, Familien, Venner og Bekendte, Juleaften og i Juledagene, når indkøbene er gjort og Julefreden breder sig over det ganske Land……
  Tilbage er kun et meget stort ønske for alle der læser G.D., om at de må få en Rigtig God Jul og et Godt Nytår, glæde sig over Tilværelsen og se frem til det nye År med Fred i Sindet, hvilende i sig selv, og glæde sig over tilværelsen, `Trods Alt`…….
  M.V.H. gb…………

  1. Godt fået farmand (ha-ha)
   Da jeg så “animerede julebilleder”, tænkte jeg, om MB måske var i et animeret humør, men det var da nogle flotte fotos af Julens glæder.

 4. Det er godt nok kun d. 19. Oktober, men når jeg ser ud af Vinduet fornemmer Regnen og Blæsten, den dalende udendørs Temperaur, så, igen-igen, de Animerede Julebilleder måtte genses, så stemningen igen kunne modsvare Supermarkedernes salg af Klejner og Juleting….
  Glæd jer, Julen er på vej og Sneen måske også, God Forjul………..
  M.v.h. gb………..

 5. I morgen er det d. 1. December, følgeligt måtte jeg efter at have set Admins reportage fra Juleoptoget på Amagerbrogade, med alle de dejlige Billeder af Glade Mennesker i Nattekulden,, ind og gense de Animerede Julebilleder. En snart mange gange gentaget, (måske Barnlig) glæde, som optakt til Julen……
  Til alle læsere af G.D., RIGTIG GLÆDELIG JUL !
  m.V.H. GB……

 6. Animerede Julebilleder ! Ingen Jul uden det traditionelle gensyn med de hjertevarme Julebilleder, der vækker minderne til live fra årene gået !
  Det er allerede midt November, så Rigtigt Glædelig Jul til alle læsere ……
  M.v.h. gb………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.