april 24, 2024

Dragefestival på Amager strand

Af Michael Bonnevie

 

Nu har jeg gået en hel sommer, og undgået stranden. Ikke med min bedste vilje, men jeg kom simpelthen ikke afsted. Efteråret melder sig, og en Dragefestival bliver afholdt på Amager strand, -så det måtte jeg ned og se.

Jeg kørte ad Øresundsvej, så det er vel en små 5 minutters kørsel på cykel, fra hvor jeg bor. Da jeg nærmede mig, så jeg intet der mindede om en Drage, så jeg var spændt på, om det var en fuser. Fremme ved stranden kunne jeg se, at Festivalen blev afholdt, på den anden side af broen på stranden, helt ud mod havet, -og der var rigtig mange drager i luften!

Dragefestival Amager strand-1

Dragefestival Amager strand-11

Dragefestival Amager strand-25

Dragefestival Amager strand-33

Det var en rigtig dejlig dag, der startede med gråvejr, men endte med sol og ikke så meget vind. Jeg gik rundt derude, og så på de mange glade mennesker, med deres flotte drager.  Specielt børnene var sjove at kigge på! Man kunne se hvor glade de var, og det smittede 🙂

Dagen blev afholdt af Naturcenter Amager strand og Sjællands Drageklub.

Link til begivenheden

Link til Naturcenter Amager strand

Link til Sjællands Drageklub

Dragefestival Amager strand-40

Dragefestival Amager strand-47

Dragefestival Amager strand-9

Billederne blev skudt med mit Nikon D600 med Sigma 35mm ART objektiv. Jeg har virkelig forelsket mig i dette objektiv, da det er super allround og skarpt! Jeg vil tro, at jeg slæber det med, 90 pct. af gangene jeg er ude og fotografere.

Med det objektiv, behøver jeg ikke være nervøs for, at billederne ikke står skarpt mv. Faktisk tager jeg kun 1 skud af hver scene, og stort set alle billeder er keepere. Det kan jeg ikke altid opnå med andre objektiver, hvilket bare viser, at det er objektivet der er det vigtige, og ikke så meget huset! De fleste kameraer tager fremragende billeder, men med et dårligt objektiv, skal man kæmpe mere for sagen.

 

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Dragefestival på Amager strand

  1. Livsbekræftende her i Oktober, bare at bevidne den entuisiasme der er lagt for dagen, ved denne begivenhed !
    Undertegnede husker tydeligt egne forsøg ud i Dragebygningens Kunst, med indhentningen af Blomsterpinde, Karduspepir og Snor, efterfulgt af forsøg på at sætte opfindelsen i luften…
    M.v.h. gb….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.