Af Michael Bonnevie

 

Toldboden lokker! Hver Tirsdag i sommermånederne, er der klassiske biler på Toldboden, og når man ved de er der, så er det svært at holde sig væk.

Jeg har været der mange gange før, og har taget rigtig mange billeder, -men man kan jo altid lige få plads til et’ til..

Biler paa Toldboden 2019-10

Denne gang, var jeg derude af 2 gange. En gang i sidste uge, hvor jeg var for tidligt ude (troede jeg) og igen forleden dag, hvor jeg ventede til de var godt igang. Desværre var det ikke helt som det plejede. Der var ikke så mange biler som der plejede at være, og hvad grunden er, ved jeg ikke? Måske en afmatning, i forhold til at man skal møde op hver tirsdag? Umiddelbart er det også ofte, og måske for ofte? Jeg kunne sagtens se for mig, at der ville møde flere op, hvis det kun blev holdt en gang om måneden. Som det er nu, så når folk nærmest kun hjem, før de skal stå derude igen.

Nå, de biler der var der, var rigtig flotte, og jeg fik da et par skud i kassen til samlingen.

Biler paa Toldboden 2019-4

Biler paa Toldboden 2019-14

Biler paa Toldboden 2019-16

Link til Toldboden Copenhagen Classic – Car Meet

Link til mine tidligere indlæg, om biler på Toldboden.

Klassiske biler på Toldboden, 2018

Flere flotte biler på Toldboden

Flotte biler på Toldboden

 

Relaterede fotos: