april 24, 2024

Biler på Toldboden 2019

Af Michael Bonnevie

 

Toldboden lokker! Hver Tirsdag i sommermånederne, er der klassiske biler på Toldboden, og når man ved de er der, så er det svært at holde sig væk.

Jeg har været der mange gange før, og har taget rigtig mange billeder, -men man kan jo altid lige få plads til et’ til..

Biler paa Toldboden 2019-10

Denne gang, var jeg derude af 2 gange. En gang i sidste uge, hvor jeg var for tidligt ude (troede jeg) og igen forleden dag, hvor jeg ventede til de var godt igang. Desværre var det ikke helt som det plejede. Der var ikke så mange biler som der plejede at være, og hvad grunden er, ved jeg ikke? Måske en afmatning, i forhold til at man skal møde op hver tirsdag? Umiddelbart er det også ofte, og måske for ofte? Jeg kunne sagtens se for mig, at der ville møde flere op, hvis det kun blev holdt en gang om måneden. Som det er nu, så når folk nærmest kun hjem, før de skal stå derude igen.

Nå, de biler der var der, var rigtig flotte, og jeg fik da et par skud i kassen til samlingen.

Biler paa Toldboden 2019-4

Biler paa Toldboden 2019-14

Biler paa Toldboden 2019-16

Link til Toldboden Copenhagen Classic – Car Meet

Link til mine tidligere indlæg, om biler på Toldboden.

Klassiske biler på Toldboden, 2018

Flere flotte biler på Toldboden

Flotte biler på Toldboden

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Biler på Toldboden 2019

  1. Lækkert,lækkert,lækkert.
    Et længe ventet gensyn eller syn, der i tur indvarsler den kommende Sommer og de fantasier og drømme, der er forbundet med Solen, Ferierne, Weekenderne og det at køre der ud af, nyde udsigterne, duftene fra Markerne og Skovene, og, først og fremmest klassikerne med deres Højglans polerede overflader, lyden af Motorene, nostalgien i arbejdet med de udkårne Modeller, Det! Det der bare er Livet, når du drømmer dig væk fra hverdagen og betragter din udkårne !!!
    M.v.h. gb….

  2. Med disse dejlige motiver foran øjet kan jeg sagtens forstå at du ikke kan lade være med at tage flere billeder. Mange tak for denne flotte stribe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.