Af Michael Bonnevie

 

For andet år i træk er jeg på fotomesse i Forum. Forventningerne var høje og blev næsten opfyldt. Der er rigtig meget at kigge på, men jeg er lidt forundret over at messen i år var en nærmest tro kopi af den sidste år.

Jo vist var der nyere ting på bedding, hvilket der jo altid vil være når der er gået et års tid, men kunne det dog bare være pakket ind i andre klæder så man kunne have nydt at opdage på ny.

dsc_0049

Udover at ikke meget er ændret i forhold til sidste år, så kunne man snildt få rigtig meget tid til at gå med at ose apparater og udstyr. Jeg bruger selv Nikon, så naturligvis var det Nikon standen der trak mest i mig.

Jeg er ikke kamerareligiøs, og kunne sagtens bruge et andet mærke hvis det opfyldte mine krav. Canon som jo nok er Nikons største modspiller, har rigtig mange interessante ting at byde på, og dukkede der en op der ville forære mig et Canon, så takkede jeg ikke nej 🙂

Herunder et par billeder fra Nikon standen med store telelinser

dsc_0006

dsc_0027

På balkonen var der mulighed for at skyde lidt action billeder af eks. breakdansere. Der blev også udstillet vinderbilleder fra Europas største foto konkurrence.

dsc_0045

Der blev også tid til lidt video. Det er skudt på monopod med mit Nikon D3200.

Relaterede fotos: