juni 14, 2024

Fotomessen i København 2013

Af Michael Bonnevie

 

For andet år i træk er jeg på fotomesse i Forum. Forventningerne var høje og blev næsten opfyldt. Der er rigtig meget at kigge på, men jeg er lidt forundret over at messen i år var en nærmest tro kopi af den sidste år.

Jo vist var der nyere ting på bedding, hvilket der jo altid vil være når der er gået et års tid, men kunne det dog bare være pakket ind i andre klæder så man kunne have nydt at opdage på ny.

dsc_0049

Udover at ikke meget er ændret i forhold til sidste år, så kunne man snildt få rigtig meget tid til at gå med at ose apparater og udstyr. Jeg bruger selv Nikon, så naturligvis var det Nikon standen der trak mest i mig.

Jeg er ikke kamerareligiøs, og kunne sagtens bruge et andet mærke hvis det opfyldte mine krav. Canon som jo nok er Nikons største modspiller, har rigtig mange interessante ting at byde på, og dukkede der en op der ville forære mig et Canon, så takkede jeg ikke nej 🙂

Herunder et par billeder fra Nikon standen med store telelinser

dsc_0006

dsc_0027

På balkonen var der mulighed for at skyde lidt action billeder af eks. breakdansere. Der blev også udstillet vinderbilleder fra Europas største foto konkurrence.

dsc_0045

Der blev også tid til lidt video. Det er skudt på monopod med mit Nikon D3200.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Fotomessen i København 2013

 1. Jeg var der selv :
  Noget af en oplevelse må jeg sige, når jeg ser de formidable Billedserier og Filmen, har jeg kun et ønske tilbage, at kunne tilbringe mere tid med at nærstudere de forskellige stande og gense det hele, specielt det Admin fik med, som jeg må erkende at jeg ikke så !!!!!!!
  Jeg giver mig helt og fuldt med hensyn til Admins Kamera og Linsevalg, det er ikke fordi at jeg selv er med på enkelte Billeder sammen med min Kæreste, ha,ha, men skarpheden der er ren Prof, er næsten til at tude over, knagme godt gået………..
  M.v.h. gb.

 2. Ja, hvis man ( d.v.s. jeg) en dag skulle løbe tør for hobby-interesser (det gør jeg nu nok ikke), så vil fotografering af en så høj kvalitet, som ADMIN her – igen – lægger frem for os, klart være noget, som kunne lokke mig til at kaste mig over;

  ‘ – – åh ja forresten – – det vil sige, hvis jeg så måtte have råd til det! For jeg fornemmer, at der da nok skal ofres en del kroner for at kunne præstere resultater af så fremragende format, som vi ser her. – Eller hvad?

  M.v.h. LSC

 3. Hej LSC. Takker for de rosende ord 🙂

  Det kan være ganske dyrt at fotografere med spejlrefleks, hvis og såfremt man kører hobbyen ud i extremer, men mindre kan sagtens gøre det. I mit eksempel, har jeg investeret i et godt entrylevel spejlrefleks, og det kan man komme meget langt med. Jeg har så valgt at investere i et par ekstra objektiver som tegner lidt skarpere, nen det er så også det. Man behøver absolut ikke blive ruineret for at starte ud i knipseriet. Det der i virkeligheden er vigtigere, er et godt øje for komposition, lys/skygge mv. Det er også ting der kan tillæres i mere eller mindre omfang

  Til sidst er der efterbehandling af billeder såsom beskæring og justering af mørke og lyse områder samt hvidbalance. Det er ting som mange, også billige programmer kan, og de kan udøve mirakler på et måske ellers kedeligt billede. Det tager mig typisk længere tid at efterbehandle billederne, end at skyde dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.