april 25, 2024

Julestemning på strøget 2012

Af Michael Bonnevie

 

Jeg var på tur i går med min storebror, og vi kørte til indre by. Af en eller anden grund, så var det på det nærmeste umuligt at finde en P-plads. Vi kørte rundt i lang tid, og forsøgte som alle de andre bilister, at få en plads.

Vi var nær vendt hjem, da vi besluttede os for at køre i magasins P-hus. Der var en lang kø af biler, men det lykkedes os dog til sidst at få en plads..

Da vi nåede højbro plads, fandt vi ud af noget af grunden til trængslen. Juleudsmykningen på strøget skulle tændes kl. 16, og derfor var der et mylder af mennesker, og ting som skulle ske.

dsc_0614

dsc_0616

Før vi gik på strøget, var vi omkring Nyhavn. Der var ligeså mange mennesker, da der også der var juleboder og levende musik. Der blev drukket en del, og folket var i højt humør.

dsc_0585

dsc_0601

Christiansborg slot. Billedet er fra 1940 og taget af Poul Arndal. natmus.dk

Christiansborg slot - Poul Arndal

Christiansborg slot – 1860 – Chr. W.Jørgensen. natmus.dk

Christiansborg slot - 1860 - Chr - W -Jørgensen

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Julestemning på strøget 2012

  1. Så er vi fremme igen——– Snart daler Julesneen hvid, nu nærmer sig den tid, Frosten bider, vinden blæser, næserne tager farve, Dynejakkerne kommer på overarbejde, efter at have henslæbt en kummerlig tilværelse bagerst i Klædeskabet, Anden ser sin skæbne imøde, som hovedperson på mange Juleborde…………..
    Glædens fest— Remember Gamle Dage—– Ikke nødvendigvis Den Lille Pige med Svovlstikkerne, men varmen og hyggen i Familiens skød, da du selv var lille og kunne glædes med de små og store, med Klejner, Julekager og Gaver !!!!!!!! GLÆDELIG JUL !!!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.