Julestemning på strøget 2012

Af Michael Bonnevie

 

Jeg var på tur i går med min storebror, og vi kørte til indre by. Af en eller anden grund, så var det på det nærmeste umuligt at finde en P-plads. Vi kørte rundt i lang tid, og forsøgte som alle de andre bilister, at få en plads.

Vi var nær vendt hjem, da vi besluttede os for at køre i magasins P-hus. Der var en lang kø af biler, men det lykkedes os dog til sidst at få en plads..

Da vi nåede højbro plads, fandt vi ud af noget af grunden til trængslen. Juleudsmykningen på strøget skulle tændes kl. 16, og derfor var der et mylder af mennesker, og ting som skulle ske.

dsc_0614

dsc_0616

Før vi gik på strøget, var vi omkring Nyhavn. Der var ligeså mange mennesker, da der også der var juleboder og levende musik. Der blev drukket en del, og folket var i højt humør.

dsc_0585

dsc_0601

Christiansborg slot. Billedet er fra 1940 og taget af Poul Arndal. natmus.dk

Christiansborg slot - Poul Arndal

Christiansborg slot – 1860 – Chr. W.Jørgensen. natmus.dk

Christiansborg slot - 1860 - Chr - W -Jørgensen

Relaterede fotos:

2 thoughts on “Julestemning på strøget 2012

  1. Så er vi fremme igen——– Snart daler Julesneen hvid, nu nærmer sig den tid, Frosten bider, vinden blæser, næserne tager farve, Dynejakkerne kommer på overarbejde, efter at have henslæbt en kummerlig tilværelse bagerst i Klædeskabet, Anden ser sin skæbne imøde, som hovedperson på mange Juleborde…………..
    Glædens fest— Remember Gamle Dage—– Ikke nødvendigvis Den Lille Pige med Svovlstikkerne, men varmen og hyggen i Familiens skød, da du selv var lille og kunne glædes med de små og store, med Klejner, Julekager og Gaver !!!!!!!! GLÆDELIG JUL !!!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.