Af Michael Bonnevie

 

Jeg så på nettet, at Frederiksholms kanal skulle indvies, efter nyligt afsluttet renovering af byrummet.

Jeg smuttede en tur derind med kameraet, for måske var der et billede eller 2 i det, men da jeg dukkede op derinde, var der endnu ikke synderligt meget aktivitet. Jeg gik en tur langs kanalen og fik da også et par skud i kassen. Jeg kunne godt have ventet lidt, og set blandt andet et kor mv. men da vejret ikke var synderligt godt, blev turen kort.

Efter endt seance, kørte jeg en tur på Nørreport station, for at se om jeg kunne hente lidt billeder ud af det i stedet.

indvielse-af-frederiksholms-kanal-2

indvielse-af-frederiksholms-kanal-7

indvielse-af-frederiksholms-kanal-21

PROGRAM
Kl. 15.00 Aktiviteter og musik på kajen
Kl. 16.00 Indvielsestaler ved teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og formand for Indre By Lokaludvalg Bent Lohmann
Kl. 16.20 Korsang ud af vinduet fra Johan Borups Højskole
Kl. 16.30 Byvandring med stadsarkitekt Tina Saaby – hør om Københavns Kommunes helt nye arkitekturpolitik
KL. 18.00 Musik og aktiviteter slutter, og vi siger tak for i dag

Relaterede fotos: