februar 29, 2024

Indvielse af Frederiksholms kanal

Af Michael Bonnevie

 

Jeg så på nettet, at Frederiksholms kanal skulle indvies, efter nyligt afsluttet renovering af byrummet.

Jeg smuttede en tur derind med kameraet, for måske var der et billede eller 2 i det, men da jeg dukkede op derinde, var der endnu ikke synderligt meget aktivitet. Jeg gik en tur langs kanalen og fik da også et par skud i kassen. Jeg kunne godt have ventet lidt, og set blandt andet et kor mv. men da vejret ikke var synderligt godt, blev turen kort.

Efter endt seance, kørte jeg en tur på Nørreport station, for at se om jeg kunne hente lidt billeder ud af det i stedet.

indvielse-af-frederiksholms-kanal-2

indvielse-af-frederiksholms-kanal-7

indvielse-af-frederiksholms-kanal-21

PROGRAM
Kl. 15.00 Aktiviteter og musik på kajen
Kl. 16.00 Indvielsestaler ved teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og formand for Indre By Lokaludvalg Bent Lohmann
Kl. 16.20 Korsang ud af vinduet fra Johan Borups Højskole
Kl. 16.30 Byvandring med stadsarkitekt Tina Saaby – hør om Københavns Kommunes helt nye arkitekturpolitik
KL. 18.00 Musik og aktiviteter slutter, og vi siger tak for i dag

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Indvielse af Frederiksholms kanal

  1. Så må det være forbi med bare at passere Frederiksholms Kanal.. Renoveret og passabel med Bænke langs Kajen, Vandet og det nye byggeri ud til Inder Havnen, er turen til National Museet ikke så kedelig en omgang..
    Rigtigt dejligt at se der sker noget i Byen, der pynter på den nedslidte Havnefront langs Kanalerne og gøder livet i Bykernen….
    Dejlige Billeder fra den Event, specielt det indpakkede Smørrebrød lokkede, man skulle have været der selv !
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.