april 19, 2024

Kulturhavn 2014 – Fredag

Skrevet af Michael Bonnevie

 

Endnu et år er gået, og Kulturhavnen som er en af de tilbagevendende traditioner i København, er i denne weekend i fuld gang.

For min del, så er det tredje eller fjerde gang jeg har været forbi for at indsnuse stemningen langs havnekanten på Islands Brygge. Jeg har ikke haft tid til at være ved Islands Brygges lokalhistoriske togvogn i år, da der var flere ting der trak i mig. Jeg måtte selvfølgelig forbi alligevel, også selvom det kun blev et kort visit.

dsc_0336

Fredagen som dette indlæg handler om, var som sagt kun en kort visit, men jeg nåede dog at få skudt et par billeder rundt omkring. Eventet minder utroligt meget om de foregående års kulturhavn, og det var for mig at se, kun småting der ved Islands brygge havnefront var ændret. Det er rigtig godt, ingen tvivl om det,- men lidt flere ændringer kunne jeg godt ønske mig. For dem der er forbi første gang, er det lige i skabet, men for os andre der dukker op hvert år, kan det godt blive en anelse til den ensformige side.

dsc_0323

dsc_0322

dsc_0325

I går var det meningen at jeg skulle se noget faldskærms spring inde ved Peblinge søerne kl. 12 sammen med en ven, men da vi havde siddet og ventet det meste af en time på at springerne droppede ud af de ikke tilstedeværende fly, så besluttede vi os for at drage imod Kalvebod brygge og lure lidt mere på Kulturhavnen. Dette indlæg kommer på som det næste.. Jeg fik senere at vide, at der havde været faldskærmspring ved søerne. Det er vist det man kalder ‘Fashionably late’

Her følger lidt flere billeder fra om fredagen ved Kulturhavnen

dsc_0328

dsc_0310

dsc_0289

dsc_0307

dsc_0304

dsc_0299

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Kulturhavn 2014 – Fredag

  1. Tak for en god reportage fra Islands Brygge i fredag`s, jeg var der ikke selv, men fornemmer stemningen i dine gode Billeder, igen i år. Der er ikke noget at sige til at arrangørene vil forsøge at udbygge denne event yderligere….

    M.v.h. gb………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.