Af Michael Bonnevie

 

D. 1 December, og hvad skal man dog foretage sig på sådan en grå og blæsende søndag? Ideen var at jeg skulle have været i Frederiksberghallerne, da der var legetøjsmesse, men det blev ikke til noget, da turen derud skulle foretages på cykel, og det var det for blæsende til.

Hmm, så måtte turen i stedet lægges omkring Bryggen, da der igen i år var julemarked foran medborgerhuset på havnen.

dsc_0089

dsc_0035

dsc_0033

Det er et hyggeligt lille julemarked, som er overstået på under 10 minutter. Sådan var det også sidste år, men dengang var der sne. I dag blæste det i stedet en del, men solen kiggede da frem nu og da, og stemningen blandt de fremmødte var rigtig god.

dsc_0026

dsc_0024

Nu da jeg var omkring Bryggen, så gik jeg igen i år en tur rundt i mine barndoms gader. Jeg fik lavet lidt alternative billeder af turen. De kommer på i næste indlæg!

Relaterede fotos: