april 19, 2024

Julemarked på Islands Brygge-2013

Af Michael Bonnevie

 

D. 1 December, og hvad skal man dog foretage sig på sådan en grå og blæsende søndag? Ideen var at jeg skulle have været i Frederiksberghallerne, da der var legetøjsmesse, men det blev ikke til noget, da turen derud skulle foretages på cykel, og det var det for blæsende til.

Hmm, så måtte turen i stedet lægges omkring Bryggen, da der igen i år var julemarked foran medborgerhuset på havnen.

dsc_0089

dsc_0035

dsc_0033

Det er et hyggeligt lille julemarked, som er overstået på under 10 minutter. Sådan var det også sidste år, men dengang var der sne. I dag blæste det i stedet en del, men solen kiggede da frem nu og da, og stemningen blandt de fremmødte var rigtig god.

dsc_0026

dsc_0024

Nu da jeg var omkring Bryggen, så gik jeg igen i år en tur rundt i mine barndoms gader. Jeg fik lavet lidt alternative billeder af turen. De kommer på i næste indlæg!

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Julemarked på Islands Brygge-2013

  1. En glæder sig i denne tid, nu daler Julesneen hvid !!!!!!!!
    Nå ja, den er i alle tilfælde på vej her den 3.Dec. 2013.. De sædvanlige Lavtryk fra Atlanten, bygger i den grad op over Skotland og Nordsøen og bortset fra truslerne om de sædvanlige Efterårs Storme, ligger Kulden allerede tungt over Sverige og Norge.
    Vi kender udviklingen, Nisserne i Juleboderne hjælper med til at opbygge stemningen, vores held er, at Admin trodser Naturen og Efteråret og præsenterer os for de kommende glæder, giver os Billederne, oplevelserne og menneskene der ikke nøjes med at gennemgå Byens Centre indendørs, men også viser os de uddrag af det pulserende liv, der udspiller sig omkring os alle, medens forventningerne stiger før den kommende Højtid. Glædelig Jul…………
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.