september 26, 2022

Vinterbad på Islands brygge

Af Michael Bonnevie

 

Lørdag d. 1 December 2012, blev det officielt muligt at vinterbade fra havnebadet på Islands brygge.

Jeg var naturligvis taget ned for at se på løjerne, og ankom ca. 11.30. – kl. 12.00 skulle badet indvies med tale af Kultur- og Fritidsborgmester Pia Allerslev

dsc_0577

Umiddelbart havde jeg svært ved at forestille mig det helt store da jeg dukkede op. Jeg så et par nissehuer hist og her, men det store fremmøde var svært at spore.

dsc_0560

Pludselig tog det fart! Lidt i 12 var der kommet et hav af mennesker, og der var en stor forventnings glæde at spore. kl. 12 blev fritidsborgmesteren introduceret, og efter en kort men fyldestgørende tale, blev halløjet skudt igang.

dsc_0588

Jeg sikrede mig hurtigt en plads indenfor i “arenaen” og var klar til de glade vinterbadere, der blev lukket ind af en underligt udseende overnisse 🙂

dsc_0591

Fotografer og nysgerrige tog opstilling, medens de modige iklædte sig badetøj, hvilket for et par stykker betød ingenting.. Modigt, og egentlig ret befriende 🙂

dsc_0597

Overnissen talte ned, og der blev foretaget et synkron nissespring til stor moro for de fremmødte. Stemningen og humøret var højt, og ikke længe efter var det hele overstået.

dsc_0611

Link til Vinterbad Bryggen

 

 

Related Images:

admin

Jeg er 53 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare bed om lov først, og husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Vinterbad på Islands brygge

  1. I dyb erkendelse af at kommentarer er overflødige til denne `happening`, vil jeg alligevel bruge den Amerikanske floskel `For each his own. På beklagelig vis, er det ikke med misundelse at jeg ser på løjerne, men, med min medfødte nyfigenhed overfor extremer. Dejligt at nogen alligevel `har modet`, det skulle være så sundt har jeg selv læst ! DYB RESPEKT……
    At være Fotografen når kulden bider, med halve timers ventetid mellen situationerne der ventes at opstå, kalder også på RESPEKT………
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.