februar 29, 2024

Sommerloppe på Amager, ved Amager bio

Af Michael Bonnevie

 

Fra søndag d. 24/4 til søndag d. 25/9, er der stort sommerloppemarked på Amager, lige ved Amager bio.

Jeg bor ikke meget mere end et stenkast fra Amager bio, så selvfølgelig måtte jeg lige forbi og se, hvordan loppemarkedet tog sig ud. Der har før været loppemarkeder på pladsen foran Amager bio, men det nye ‘sommerloppe’ er noget større, og med flere varer. Det var første gang i går, så det lover godt for de næste mange søndage henover sommeren.

Sommerloppe har de bedste betingelser for at blive en succes, da de fleste boder og stande, kan stå inde under det nye store tag, som  for nyligt er kommet til ved Amager bio, og med vejrets tilstande som vi for øjeblikket er tjent med i Danmark, er det nok meget rart at have tag over løjerne.

loppemarked-ved-amager-bio-18

Det bliver helt rart, -hver søndag, at kunne slå et smut neden om sommerloppe, og få sit loppemarkeds fix 🙂 Her følger lidt billeder fra i går, søndag d. 24/04-16

loppemarked-ved-amager-bio-14

loppemarked-ved-amager-bio-20

loppemarked-ved-amager-bio-12

loppemarked-ved-amager-bio-10

loppemarked-ved-amager-bio-8

loppemarked-ved-amager-bio-1

På grund af det mildest talt ustadige vejr, så valgte jeg at tage mit gamle Nikon D200, inkl.. 28-105 mm optik med på opgaven. Det gør ikke noget det får lidt vand, da det er bygget som en tank. Da D200 er et DX kamera, så er der en crop factor på 1.5, som gør at de 28-105 bliver til 42-152 ca.

Billederne på højlys dag er ganske fine, men det bliver noget vanskeligere at få gode billeder i kassen, så snart lyset udebliver. ISO håndteringen kan ikke sammenlignes med de andre kameraer jeg har, så et billede som det med Rene Dif, er lidt til den slørede side, -dog er det godt nok til at det ikke bliver sorteret fra.

På den her slags opgaver, er det rigtig rart med en lille zoom, så man kan stå på afstand af emnet, uden at virke alt for nysgerrig. Jeg har kun den ene ‘gamle’ zoom fra Nikon, så det må snart være på tide at få investeret i en ny lysstærk zoom fra enten Sigma eller Nikon. For det meste er jeg til faste optikker, da de som regel tegner skarpest, -men nogle gange er det bare meget rart at kunne trække et emne ind på afstand.

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

4 thoughts on “Sommerloppe på Amager, ved Amager bio

  1. Loppemarked ! Jo jeg må sige at her er der tale om et gedigent Loppemarked, `Fund` af alle typer, til alle tilstedeværende typer, suppleret med en Burger, serveret af Rene Dif, en Super ægte Dif Burger……………. Overskueligheden er vanskelig, men Billederne er som sædvanligt af en kvalitet der er misundelsesværdig………..

    M.v.h. gb…………

    1. Jeg glemte at nævne, hvilket kamera og optik jeg brugte,- så jeg har opdateret artiklen med info.

      Overskueligheden er til at føle på, da markedet ligger under et stort nyt tag. Det er super hyggeligt, og man kan umuligt miste orienteringen.

  2. Fik du en sludder med Dif om musik?? 😀 Forresten også gode billeder (som sædvanlig) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.