maj 23, 2024

klædt i hvidt..

Af Michael Bonnevie

 

For et par år siden, gik jeg en tur til Urbanplanen i regnvejr. Idag gik jeg nogenlunde den samme tur, bare i snevejr.

Link til regnvejrs indlægget.

dsc_0056

Jeg har pga. vejret ikke været så aktiv med kameraet, så derfor var det nu eller aldrig hvis jeg ville have billeder af sneen. De siger at det vil blive varmere de næste dage, så de hvide partikler er nok kun på flygtigt besøg.

Her er jeg ved bondegården i Urbanplanen. Som altid var der køer og geder til stede, samt et par duer hist og her.

dsc_0028

dsc_0041

Her er vi ved den store kælkebakke i Urbanplanen. I gamle dage, en bakke der virkelig var seriøst stor, men set i en voksens optik, ikke noget særligt..

dsc_0065

Håber i nyder billederne 🙂


Vis stort kort

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “klædt i hvidt..

  1. Det der slår mig er LYKKEFØLELSEN, flytningen fra en 2,1/2 værelses lejlighed på Islands Brygge, fra adskillige flytninger internt og opvækst på Bryggen og så nu, at kunne give sin Familie med 4 Børn, et Rækkehus mod Røde Mellemvej, åbne arealer, Bondegård og Byggelegeplads, og muligheder med Institutioner i et forholdsvist nyt Byggeri den gang, det var den fuldendte LYKKE, det jeg som Far og Familiens ene forsørger havde drømt om, det jeg var i stand til at betale for med min Løn. Urban Hansen`s Drøm, Overborgmesteren i København !
    URBANPLANEN, datidens mest moderne byggeri, Lejeboliger til at betale for almindelige Arbejdere, der som jeg selv, Cyklede til Lufthavnen i 3 Skift, udviklede Drømmen til en Knallert og Senere til en Nimbus Motorcykel, med plads til et Halvtag i egen Gård, ved siden at Udhuset, Forhave anlagt ved egen Fantasi og Arbejdskraft, beliggenheden mellem Familien på Bryggen og Bedsteforældrenes Kolonihave på Kongelundsvej, hvad kunne en Voksen Mand med en stor ønske familie, en Mand der endnu ikke var fyldt 30 år, med fire Drenge, Ønske sig for sig os sine, den gang Manden var Manden i Familien og tog Ansvaret alvorligt!
    Du rammer plet Admin med dine Reportager, du er Amagerkaner af Hjertet, og Lokalpatriotismen fornægter sig aldrig hos de indfødte, Amager skal opleves for at kunne forstås. Tak !
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.