april 19, 2024

Julemarked i Tivoli 2011

Af Michael Bonnevie

 

Så nåede jeg alligevel omkring Tivolis julemarked, inden juleaften..

Traditionen tro, skal jeg og kæresten omkring Tivolis julemarked i December måned. Jeg troede faktisk ikke vi nåede det i år, men efter en biltur i København, besluttede vi os for at gå i derind. Julemarkedet ligner sig selv på godt og ondt, også selv om temaet er den russiske jul. Det var nu mest omkring plænen at temaet var udtalt..

Det er ikke et hit at tage billeder i mørke uden et kamerastativ. Igen var der en del støj på billederne, men det lykkedes mig at redde et par stykker ved at manipulere billederne i Lightroom.

Jeg tog enkelte billeder på manuel, hvor jeg kunne have længere åbningstider. Det krævede at jeg stillede kameraet på noget solidt som ikke bevægede sig. Det giver klart de bedste billeder, men metoden er uholdbar i længden, og stativ er egentlig et must..

Rigtig glædelig jul samt et godt nytår 🙂

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Julemarked i Tivoli 2011

  1. Igen, igen, dejlig gensyn, har stadig planer om et genbesøg før Nytår, det skal være mørkt, hyggeligt og stemningsfyldt, det er godt at du har taget billederne, de er gode og turen rundt er genkendelig, i dag er det Jul, D. 24/12-2011, dit indlæg forhøjer stemningen. Godt gået !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.