november 29, 2023

Video med Islands brygge før og nu

Af Michael Bonnevie

 

Der er sikkert nogle der husker mine indlæg med Islands brygge, før og nu. Jeg sad forleden, og fik den ide, at lægge alle billederne fra de 2 indlæg sammen til en video.

Videoen kan ses nederst i posten..

Langebro2-b

Jeg har også lagt videoen op på Facebook, og der har det været en overvældende succes! I skrivende stund, er jeg oppe på ca. 10.000 views på 2 dage, så det må være noget som falder i folks smag.

Update! 8 dec. 2017.

Videoen har nu rundet 30.000 views, og der er til stadighed folk der deler den. 🙂

Jeg håber i nyder videoen 🙂

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Video med Islands brygge før og nu

  1. Man kan da ikke andet, end at blive helt nostalgisk af dette historiske forløb, Billede for Billede vækkes fortidens univers, efterfulgt af nutidens udvikling på stedet, for mig genkendeligt i begge scenarier !
    Rigtig god ide, tak skal du have Admin………..
    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.