juni 14, 2024

Juleoptog på Amagerbrogade-2014

Af Michael Bonnevie

 

Vanen tro, var der igen i år juleoptog på Amagerbrogade. Det er nu 3 eller 4 gange jeg har dokumenteret begivenheden med mit kamera, og jeg syntes stadigvæk det er lige sjovt. Specielt godt er det, at lægge mærke til børnenes ansigter der lyser op, ved synet af de mange fest udklædte deltagere, og de flotte biler i paraden.

Paraden var i år, muligvis lige en tand større end sidst,- så der var rigeligt at se på. I år valgte jeg at skyde med flash, da forholdene ikke er specielt egnet til håndholdt fotografi. For også at holde baggrunden en smule oplyst, så skød jeg med ISO 2000. Det gav selvfølgelig en anelse støj på billederne, men det er næsten umuligt at undgå medmindre man skyder på stativ med lav ISO.

Jeg håber i nyder billederne..

juleoptog-amagerbrogade-2014-36
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-34
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-32
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-15
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-29
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-18
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-9
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-70
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-85
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-57
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
juleoptog-amagerbrogade-2014-63
Juleoptog på Amagerbrogade 2014. Foto af Michael Bonnevie
 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Juleoptog på Amagerbrogade-2014

  1. Var man ikke allerede i Julestemning ja så er de nu, 86 dejlige Billeder af det traditionelle Optog på Amagerbrogade, og, var der postuleret Støj på de flotte Billeder så så jeg det ikke, det var bare det det var, en dejlig optakt til vores alle samens Jul, foreviget med en indføling og Professionalisme, der er enhver optakt til den tilstundende begivenhed værdig…….
    Tak for det Admin…….

    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.