april 24, 2024

IPad2

Af Michael Bonnevie

 

Så fik jeg min IPad, og tilmed den nye af slagsen, nemlig IPad2

Jeg har længe ønsket mig en IPad, men vidste ikke helt om jeg skulle vente til i dag, d. 25, og få det nyeste skud på tablet stammen. Jeg drog i Fona i Amagercentret, og regnede egentlig ikke med at jeg kunne få en pga. massivt fremmøde. Jeg var dog så heldig at være nummer 5 i køen, og det var endda en time før release kl. 17. Der gik ikke meget mere end en halv time, før køen blev fyldt godt op, og jeg tror der var imellem 25-30 forhåbningsfulde kunder lidt i 5.

ipad2 front

Da kl. blev 17, gik ekspedienterne i gang med køen fra en ende af, og jeg fik den sidste sorte 16 gb wi-fi de havde. Dvs. at utroligt mange måtte gå forgæves. De sagde at Mac kun havde kørt omkring 10 pct. af dem der var lovet til udgivelses dagen ud i butikkerne. Lidt heldig har man da lov at være 🙂

Jeg skriver dette indlæg på IPad-en og jeg må sige at det er en stor fornøjelse. Alt fungerer, og jeg glæder mig til at udforske dens muligheder de kommende dage. Jeg fik taget et par billeder i forretningen, men jeg kan ikke få dem overført fra kameraet førend i morgen.

Lidt update, her en dags tid efter.

Jeg er stadigvæk helt oppe at ringe over IPad-en 🙂 Jeg kender jo godt til måden den fungerer på, fra min ITouch, men der er alligevel en verden til forskel. Skærmen er den ene store ting jeg vil fremhæve. For hulen da, det er skønt endelig at kunne se hvad man laver i sin browser. Alting er meget mere overskueligt, og der er ingen tvivl om at siderne popper hurtigere frem. Hastigheden er også mærkbart bedre end i første generation IPad. Spillene kører som smurt, og der er absolut ingen problemer med at afvikle selv de mest krævende 3D spil. Lyden er nu til at holde ud at høre på uden hørebøffer. Det er også et stort plus i min bog..

Jeg fedter videre med IPad-en, og laver update på den når jeg finder frem til flere godter gemt i dyret 🙂

Billedet er fra macworld.com

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “IPad2

  1. Man kan være heldig, jeg håber at du er det, tillykke, tillykke, nu venter vi på billeder og en beretning om funktionerne og evt. fordele og ulemper ! Kæmper videre med Windows 7. !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.