Af Michael Bonnevie

 

I Fredags stod den på julehygge! Reffen (Copenhagen Street Food) fejrer i år jul for første gang, og det skete for fuld udblæsning, med et kæmpe juletræ, julepynt, musik og meget mere.

Kl. 18 skulle træet tændes, så jeg sørgede for at komme derud i god tid, så jeg forinden kunne smutte rundt på markedet, og tage nogle billeder af stemningen. Jeg havde husket at tage stativ med, da jeg gerne ville sikre mig nogle rimelige fotos med lang lukkertid.

Juletraestaending paa Reffen-1

Juletraestaending paa Reffen-3

Juletraestaending paa Reffen-19

Juletraestaending paa Reffen-44

Sidst jeg var på Reffen, var da de åbnede i sommers, fredag d. 18 Maj. 

Reffen på Refshaleøen

Meget er sket siden da, og en af de ting som sprang i øjnene, er at man nu kan komme indenfor og sidde diverse steder. Specielt nu hvor det er småkoldt, er det nærmest nødvendigt at kunne trække indenfor i varmen! Markedet har vokset sig større og sundere, og er et sted jeg vil holde øje med.

Jeg havde mit Nikon D600, med 28mm manuel optik med, -samt stativ. Objektivet er knapt så skarpttegnende som mit Sigma Art, men jeg valgte at tage det med, da jeg havde brug for så meget vidvinkel som muligt. På et tidspunkt vil jeg investere i et 20 eller 24mm Sigma Art optik. Det vil virkelig gøre meget for specielt den her slags billeder, samt astro foto!

Fra Jul på Reffen på facebook

Fredag den 16. november sænker julestemningen sig over Reffen, og hver fredag, lørdag og søndag til og med 16. december kan du glæde dig til opleve global jul, hvor alle madboder har gjort sig umage med sit helt eget touch af jule smage og julestemning.

Link til Reffen på Facebook

Juletraestaending paa Reffen-7

Juletraestaending paa Reffen-35

Juletraestaending paa Reffen-40

Juletraestaending paa Reffen-42

Relaterede fotos: