april 19, 2024

Copenhill holder åbent hus

Af Michael Bonnevie

 

For en lille uges tid siden, holdt Copenhill ved Amager bakke, åbent hus, inden de for alvor åbner i 2018.

I April 2015 var jeg også derude, for at se på det dengang meget nye byggeri, og fra dengang til nu, er der virkelig sket noget.

Herunder et par før og nu billeder af Amager bakke/Copenhill.

amagerbakke-copenhill-33

og igen her.

amagerbakke-copenhill-12

Nå, men jeg smuttede en tur derud, for jeg var meget spændt på hvordan bakken ville tage sig ud fra toppen af Copenhill. Men nej, -man skulle over i Audi standen for at få et adgangstegn til toppen, kl. 13-15 eller 17. Da jeg var derude kl. 11, så havde jeg ærlig talt ikke lyst til at stå i 2 timer for at vente på at komme derop. Jeg har siden læst, at der var alt for mange der ville derop, så de måtte lukke af tidligt, -hvilket er en skam, da det jo er på grund af turen i højderne man tager derud..

Nu da jeg ikke kunne komme til at se bakken ordentligt, på når det der var at se nedefra, så gik jeg lidt rundt på pladsen nedenfor Amager bakke, hvor der var stillet lidt boder og scener op. Ikke videre spændende, så efter en lille halv times tid derude, smuttede jeg igen. eg satser på at komme op på bakken, når de åbner i 2018.

amagerbakke-copenhill-30

amagerbakke-copenhill-6

amagerbakke-copenhill-17

amagerbakke-copenhill-19

Link til indlægget Amager bakke og Margretheholm

Link til Copenhill

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Copenhill holder åbent hus

  1. I sandhed et imponerende anlæg ! Du kom ikke op på toppen Admin, men din imponerende Billedsamling der følger din tur, er i alle tilfælde tilstrækkeligt til at tænde enhver Dreng, i enhvær alder, til et besøg når Bygningen åbnes, med alle de forskellige muligheder for aktiviteter det samlede kompleks kommer til at byde på……… Tak !
    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.